@sajuri007 Tak tak Preto sa velmi neobtazujem niekomu nieco vesat na nos, ked ho to stejne netankuje (a ani mne to nestoji za to, aby som mu vykladal nejake dolezite veci)
Existuje len veľmi málo ľudí, ktorým odpovedám pravdivo a potom som schopná niekoľko ďalších minút to ďalej rozpitvávať a pokúsiť sa to riešiť (ak sa mám zle) alebo sa z toho vytešovať.
Ostatným odpovedám v niekoľkých obmenách hocičo, len aby to ďalej neriešili, pretože ich to aj tak nezaujíma a je im celá moja osoba ukradnutá, len nie sú schopní mi to povedať rovno a to ma ide vtedy z tých trápnych otázočiek "čo máš nové?" & "ako sa máš?" rozdrapiť.
Ale najviac ma dojíma, keď niekomu rozpíšem celú svoju "životnú traumu" a dotyčná osoba svoju odpoveď, ktorá ma mala podporiť, odflákne jednoduchým "aha, no to je ozaj zlé..." -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ked to dotycneho skutocne zaujima, tak to riesi aj dalej ako za hranicu toho "povinneho" "ako sa mas?"
Ostatným odpovedám v niekoľkých obmenách hocičo, len aby to ďalej neriešili, pretože ich to aj tak nezaujíma a je im celá moja osoba ukradnutá, len nie sú schopní mi to povedať rovno a to ma ide vtedy z tých trápnych otázočiek "čo máš nové?" & "ako sa máš?" rozdrapiť.
Ale najviac ma dojíma, keď niekomu rozpíšem celú svoju "životnú traumu" a dotyčná osoba svoju odpoveď, ktorá ma mala podporiť, odflákne jednoduchým "aha, no to je ozaj zlé..." -.-