na Slovensku to podľa mňa nefunguje ako v amerických školách, a vďaka Bohu za to! ja napríklad na škole nikoho nevnímam ako viac či menej populárneho, každého poznám a vyšší ročník je vždy popularnejší, čiže tak
@vladqog tak vdake tej 4 sem mneua na konci 4. rocnika 2 na vysvjedcku, ale to uz mi mohuo byt tak jedno
na teda, ale sak to ti isuo aj bezemna a tusim posledna pisomka z matiky sem ti radziua a dostau si 1 a ja 2 a zapomneu si mi vracit kalkulacku a volau si mi za to a to sme uz byua s jozinem
neviem ako u vás, ale úplne súhlasím s @poke , že u nás v tom nie je až taký rozdiel, ako v amerických školách (napr. vo filmoch to niekedy bývajú fakt veľké extrémy)
stredná bola horor, ale nie až taký ako základná, som rada, že som preč odtiaľ, brali ma ako niečo čudné alebo ja neviem , nezaujíma ma to už a profesori ani nehovorím
Prvý rok na SŠ - nebola som populárna ale ani príliš tzv. sivá myš - rozprávala som sa tam s pár ľuďmi. Ale tento šk. rok plánujem byť medzi spolužiakmi skôr tá sivá myš, celkom rada by som sedela sama...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
aj tebe sa páči dúfam
ale zas na druhej strane fyzika mna nema rada... A ja nu tez ne... A aj matiku's mi obcas poradziua ne?
na teda, ale sak to ti isuo aj bezemna a tusim posledna pisomka z matiky sem ti radziua a dostau si 1 a ja 2 a zapomneu si mi vracit kalkulacku a volau si mi za to a to sme uz byua s jozinem
-
alebo chalan v babskej triede
ja som bol oboje