Ak zoberiem do úvahy aj cenovú reláciu (pretože viem aká je pri ktorých štátoch) tak určite Škandinávia. Ak by si sa chcela moc rozhadzovať tak Nový Zéland. Vtipné, že ja idem do Kanady (síce sa teším, ale nevyšlo všetko tak ako malo a teraz si môžem trieskať hlavu o stenu). Na strednej by som do Ázie ísť nechcela, neviem prečo. UK mi príde dosť klasické, Írsko síce môže byť chvíľami pekné, ale možnosti sú aj lepšie. Africké štáty tiež skôr nie. Južné a Latinská Amerika neznejú tiež zle
@lexiee teraz chceš spraviť až takú zmenu? Neviem, mne USA príde dosť nesympatické, zas neviem prečo. UK mi príde aspoň to školstvo na vyššej úrovni ale ani tam ma to neláka. Zas v USA by to malo byť niečo úplne iné, možno budeš niekde v Minesote a zima ako toto alebo niekde pri mori v teplúčku. V Anglicku takú rozmanitosť nemáš. Asi radšej by som to USA brala
@takata nerozumiem, ze po vzati do uvahy cenovu relaciu, by si sla do skandinavie..
jo a na stredoskolsky USA, vzhladom na to, ze na strednej mi slo najma o anglinu, ale teraz spatne by som sla do nemecka na stredoskolsky ...preco tu nemas nemecko?!?!?!!! sak tam sa chodi castejsie jak do latinskej ameriky, afriky, azie, a vlastne asi vsetkeho okrem anglicky hovoriacich krajin ale nebola som nikde
a na vysokoskolsky Skandinavia (kam aj na 90% pooojdem muahahahaa)
@lenuli pretože stredoškolské programy do Škandinávie stoja okolo 5000 eur a do NZ okolo 15000 (týmto som si nie až také istá, ale dvojnásobok to určite je). Je mi jasné, že náklady na život sú tam vyššie, ale predsa len, kto dokáže hospodáriť rozumne... Škandinávia nie len preto, ale medzi týmito dvomi ak by boli v rovnakej cene tak si vybrať neviem. Kedže nie sú tak by som volila to lacnejšie.
@lenuli hej, potom som si to tak uvedomila, že ja hlupáčik som tu nedala ani FRA, hlavne, že sa tu zahadzujem s JAR a pod. Jai tak hovorím, že v UK mám tetu, tak by som asi s ňou trávila čas (čo vôbec nie je zlé, keďže ona je najlepšia, ale chcem sa osamostatniť), ďalej, že v UK som už bola veľakrát a presne ako hovoríš, tak vlastne by som mala istú vec, kde pôjdem (veľa zelene s dažďom . Asi by som mala nutkanie chodiť často domov (narodeniny,...). A UK je aj tak drahšie (cena pobytu .
@takata nechcem robiť zmenu, to už je asi neskoro. Veď teraz tak uvažujem, ako strašne milujem UK. Ale už som sa zmierila s rozhodnutím (dôvody o niekoľko riadkov vyššie).
Do kelu, asi zapracujem na tej mojej nemčine, Škandináviu ti závidím, nech sa to splní!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
po tom Fínsku by sa mi žiadalo pre zmenu do tepla!
jo a na stredoskolsky USA, vzhladom na to, ze na strednej mi slo najma o anglinu, ale teraz spatne by som sla do nemecka na stredoskolsky ...preco tu nemas nemecko?!?!?!!! sak tam sa chodi castejsie jak do latinskej ameriky, afriky, azie, a vlastne asi vsetkeho okrem anglicky hovoriacich krajin ale nebola som nikde
a na vysokoskolsky Skandinavia (kam aj na 90% pooojdem muahahahaa)
@takata nechcem robiť zmenu, to už je asi neskoro. Veď teraz tak uvažujem, ako strašne milujem UK. Ale už som sa zmierila s rozhodnutím (dôvody o niekoľko riadkov vyššie).
Do kelu, asi zapracujem na tej mojej nemčine, Škandináviu ti závidím, nech sa to splní!
prenádherná príroda ...budem rýbarčiť a užívať si život
kto mi to prosím vybaví ??