dátum skúsky nám oznámili den pred skuskou, na studijnom nam nevedeli poradit, ked sme mali nejaky problém, profesorka zabudla, ze nám na utorok slubila opravny termin
katastrofalny AIS systém, ukf-prava ruka nevie co robi lava
Som z Nitry,ale našťastie som si na NR-školy ani len prihlášku nedal. Bol som na DOD v NR a totálny zmätok tam mali. Také školy ako UKF, Sládkovičovo by mali zbúrať,a nie aby študenti tam chodili študovať,lebo tá škola ich len o eurá oberie.
Povedzte mi niekto, čo budú robiť absolventi s odbormi typu európske štúdia alebo muzeologia?
asi záleží od katedry ja som na tej mojej celkom spokojný síce z času na čas sa ten chaos udeje ale to ide skôr o chybu jednotlivca než problém celej školy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Povedzte mi niekto, čo budú robiť absolventi s odbormi typu európske štúdia alebo muzeologia?
co budú robit absolventi?
v lepsom pripade v mekáci, v kauflande atd, a vyhodili 150 eur na skolu mesacne ci viac