napr v piatok neviem ci sa dakde oplati ist ked vsade v mt natrepane male 13 akebo same reserve uz mi to strasne leze na nervy..
pred vianocami mala kamoska narodky isli sme oslavovat Tečko natrepane v jachte bolo tak zacadene 13tkami ze az a ironia na dverach velky oznam osobam mladsšim ako 16 vstup zakazany obehli sme všetky krči jediny stol čo sme zohnali bol v kabinete
aké názvy h... ja som sa raz v sobotu večer s kámoškou pred pár rokmi snažil v Martine po desiatej nájsť nejaký normálny podnik a akože bieda...ale našli sme Elefant fakt výborný podnik...aspoň vtedy to tam tak vyzeralo
Elefant je vlastne tam,ako máš Frito a spol... je to krčma, ale bola tam pristavaná akási sála, kde teraz bývajú koncerty, hip hop párty, dnb párty a tak podobne...
ja som v Martine a v jeho okolí v poslednej dobe dosť často a mám rada Kozel, vždy síce natrieskané, ale nudu som tam nezažila a nehrozia opité deti okolo 13 rokov
aj ja som z martina...a ak ist si posediet z partiou ludi (nie opit sa do nemoty, alebo tak podobne) tak najlepsie podla mna v bare museum...alebo potom rockpub je dobry (aj v meste, aj v kocke na severe)...taktiez kabinet, ale tam je dobre ked mas rezervacku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
pred vianocami mala kamoska narodky isli sme oslavovat Tečko natrepane v jachte bolo tak zacadene 13tkami ze az a ironia na dverach velky oznam osobam mladsšim ako 16 vstup zakazany obehli sme všetky krči jediny stol čo sme zohnali bol v kabinete
ta posledna razia kuklacov nemala chybuu
podnik elefant.Pričom to je? A bývajú tam aj diskotéky? Alebo je to len na posedenie?
Ďakujem ozvite sa ,
Sofiana
a zlta ponorka je v pohode