Pred rokmi na prazdninach u starkej ficali tie najlacnejsie smradlave vonavky… s odstupom casu to hodnotim ako najlepsiu a najviac akceptovatelnu alternativu, aj ked ten smrad sa take 2-3 dni nedal zmyt ?
Aj ja polievam aj mňa vždy polievajú, takže je to také vzájomné, no a chodím po kamarátoch a vždy mi dajú nejaké pohostenie a zatial uschnem, väčšinou to dávam na bicykli a navštívim tak 3-4 domácnosti. Niektorí chalani používajú korbáče, ale ja radšej nie, mal by to byt jemný dotyk a niektorí to radi preháňajú, takže len voda, ale korbáče máme doma ako výzdobu. Taktiež nech nikoho nenapadne dávať peniaze, ma to byt pohostenie, pripadne zručnejší maľované vajcia.
@james98@10 no u nás praktizujeme len voňavkovanie a vždy my ženy posielame chlapov s voňavkou (my im požičiame nejakú zo svojich) a vždy sa snažíme vybrať tak aby ani: A) nemíňali nejakú drahú ktorú možno aj niekde zabudnú nešli ani s najlacnejšou lebo by bola hanba že čo sme im to dali za smrad
@tasara@14 No však jasné, že si neminieš 100-eurový parfum len tak. U nás sa to už nejak nerobí, ale vždy sme mali kedysi nejaké lacné kraviny. Len si spomínam silnú kvetinovú vônu mixnutú alkoholom za 2,5 eura
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov