Na verejnosti sa činí, ale v súkromí takmer neexistujem
Ahojte, už 7 mesiacov mám istú známosť, ktorú ani neviem akým slovom najlepšie opísať. Ide o človeka, ktorý mi každý deň píše, zaujíma sa o mňa, dáva mi najavo že mu na mne záleží, ale pritom v praxi mám úplne opačný pocit.
Akoby sme neboli ani len kamaráti. Keď ma pozve medzi svojich kamarátov (zadaný) tak pred nimi sa správa v podstate normálne, prejavuje city, dotýka sa ma, bozky atď, ale keď sme sami tak neprejavuje absolútne nič. Podľa vás čím by to mohlo byť? Aký máte názor? Čo mám robiť? Vopred ďakujem za vaše reakcie.
Divny to chlapec veru asi mu to dost hrabe ked sa " k tej osobe" v spolocnosti sprava tak a osamote inac
@wewo tiez neviem preco prave ja vztahovy a vselijaky iny analfabet som dostal takuto cestnu funkciu ale je to potesujuce trosku a vsimaj ze Lukaso je dokonca dvojity expert
Kedy prestalo byť normálne sa o takýchto veciach rozprávať na rovinu priamo s tým človekom? Ja to fakt nechápem a vidím to stále častejšie. Akúkoľvek radu ti niekto dá, nikdy si nemôžeš byť istá, že to tak skutočne je a nakoniec sa dotyčná osoba bude aj tak musieť na to spýtať toho chlapca sama, pokiaľ nechce aby došlo k nedorozumeniu. Tak prečo to neriešiť s ním hneď?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@wewo tiez neviem preco prave ja vztahovy a vselijaky iny analfabet som dostal takuto cestnu funkciu ale je to potesujuce trosku a vsimaj ze Lukaso je dokonca dvojity expert