Nikdy nepochopím takých ľudí. Kompenzujú si len svoj vyschnutý zakrpatený slíž tam dole, obmedzený mozog ktorý je veľkosti hrachu a šikanu na základnej škole...Stretávate sa s takými prípadmi?
tak nie všetci sú taký ale aspon ti to dodáva nejakú inšpiraciu aby si viacej makal ....a ked ta šikanujú alebo tak tak ti poradím začni chodiť na nejaký bojový šport... thai box, kick box alebo tak
mám v triede jedného takého, všetci sme sa ho na začiatku báli...tiež si tým asi kompenzuje viac vecí... možno to že je celkom nízky (možno o hlavu nižší odomňa) a navyše mám dosť často pocit, že má iq rybičky z akvária a to ju teraz asi dosť urážam...
@flegma1triedy jaaj ja že si chalan ....noo to viacerych na jednoho to poznám velmy dobre ale tak to su väčšinou chudáci ktorý ked su sami tak su dosraný =P
mimo tému : Ja zas nemám rad ked niekto vravý že ludia co robia box/mma /hocijake bojove umenie že sa chodia vonku bijávat ...
Blbost .....Tí ludia čo chodia knám sami odseba do človeka nevyskočia a večšinou by ste ani nepovedali že ten 50kg chriast vie dať takú pecku alebo ma brutalne nagrilované techniky
A inak z tou sikanou na ZS bijávali oni mna ... A jediná obrana? Musíš začať tĺcť ty ich Na zaciatku 9 triedy (to some ste necvicil fakt som bol že out) mi robili nervi asi traja . No a ja som sa nasral a ojebal im doslova lavicu a stolicku o hlavu
@v3nty ved to som ani nepovedal =P ...ja tiež chodim na muay thai a nechodievam sa po diskotejkach biť...ale poznam aj takých čo ano a to máš jedno či chodí na niečo také alebo nie závisí to aj od povahy
Dnes sa mi akurat nejaky 15 ročny pako vychvaloval že každeho zmlati ... potom som povedal nech je ticho a začal do mňa skákať...Tak dostal napiču akurat mam doškrabane ruky jak sviňa...Su to zakomplexovany ludia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Kazdy splna minimalnu jednu z tychto kriterii:
- zil len s jednym rodicom, alebo zil len so starymi rodicmi , alebo v decaku
- nie je prave najatraktivnejsi pre zeny
- sam bol bity a sikanovany niekym z rodiny, alebo silnejsim jedincom svojho okolia
Jednoducha otazka.
Aky instinkt sa v nas prebudi, ked sme rapidne nahnevani ?
Najradsej by sme nieco rozmlatili.
1+1 je 2 do pice
Clovek nemusi byt psycholog aby tomu rozumel.
Riesenie ?
Nevyvisujte sa nad niekoho ineho a mozno tym neprispejete ku vzniku sociopata.
mimo tému : Ja zas nemám rad ked niekto vravý že ludia co robia box/mma /hocijake bojove umenie že sa chodia vonku bijávat ...
Blbost .....Tí ludia čo chodia knám sami odseba do človeka nevyskočia a večšinou by ste ani nepovedali že ten 50kg chriast vie dať takú pecku alebo ma brutalne nagrilované techniky
A inak z tou sikanou na ZS bijávali oni mna ... A jediná obrana? Musíš začať tĺcť ty ich Na zaciatku 9 triedy (to some ste necvicil fakt som bol že out) mi robili nervi asi traja . No a ja som sa nasral a ojebal im doslova lavicu a stolicku o hlavu
Takže ti radím niečo podobné
a nepoznam jedineho nabuchanca, ktory kazdeho zmlati, co by ho nezlozila bomba na nos
cize IDGAF
aj ked nabuchany nie som