Plánujem sa sťahovať do väčšieho podkrovného bytu. Mám množstvo nápadov ako vytvoriť príjemné prostredie domova "nábytkom". A nakoľko mi prídu palety ako veľmi oridžinálny, pre mňa ľahko dostupný a okrem iného aj finančne nenáročný prvo
ak to je dobre zakomponované do izieb prečo nie....videl som dakde foto z nejakej kaviarne,kde boli palety takto po stenách sa mi zdá a vyzeralo to popiči
@jurito miestnosti sú holé, kdesi som videl aj skrinky, bolo by treba pošpekulovať a vyhrať sa s tým ale veľmi sa mi to páči. Ide mi o skôr o to, že môj vkus je dosť ohraničený ale paradoxne pri tomto by ma zaujímalo aj mienka okolia.
@thrwtchr pravdepodobne to skúsim, neskôr pridám aj fotky
@jurito , @trdelniiiq - a čo to sedenie v obývačke? mám v pláne hodiť tam nejaké väčšie vankúše ale z techno(logického) hľadiska to bude dosť nízko pri zemi: Z funčnosti a logiky veci .. sedenie vyššie trébars ako normálny gauč alebo bolo by vám to viacmenej jedno ak by ste sedeli v podstate na zemi ? či už ako domáci alebo ako hosť ..
super napad, len by som si to drevo trochu opacoval zbrusil a natrel, inak super.
myslim, ze by sa to hodilo do takzvanych loft-ovych bytov, mojho vysnivaneho, kt. si raz zadovazim, snad.
nieco taketo » www.google.com/imgres?imgurl=h...
Podľa mňa to je úplne super. Trochu prebrúsiť, resp. aby to bolo hladké, namaľovať a nalakovať a úplne super lacný nábytok! Ja to plánujem mať vo vlastnom byte
@sitnxan je to možné ak to bude bez ladu a skladu ako sa vraví, môže to vyznieť v očiach ako gýč. Potom je otázne či to majú byť prvky letmo hodené alebo orientovať to na vybavenie celej izby, prípadne bytu.
suhlasim s trdelnikom, ak gauč, tak aspoň 2-3 palety, prípadne to dvihnúť starými tehlami alebo tak posteľ môže byť z jednej. Ak chceš aj stolík, alebo čo, tak o jednu paletu vyšší ako samotný gauč
Mne sa to tiez paci, tiez som videl vselico od stolov, cez gauce az po obklad na stene. V byte som to tiez urcite skusil, hlavne v pripade nizsieho rozpoctu.
akurat ta sedacka co mas na fotke sa mi zda dost nizko a mne osobne by asi vadilo sediet tak nizko.
Tot vsio, palec hore, potom daj fotky, co sa podarilo
viac-menej by malo ísť o vybavenie izby na spanie a obývačky. V obývačke mám jasnejšie
Čo sa týka odkladacieho priestoru ten ešte nemám ani namysli. Ale prvotne som premýšľal aj v tomto smere rovnako.
@jurito premýšľal som, možno to bude lepšie ak to bude vyššie, neviem či sami bude zakaždým chcieť robiť hlboký drep alebo výpady .. asi sa prikloním viac k tomu vyššiemu, nakoniec, predať alebo nazad kúpiť palety by nemal byť problém
mne sa to páči, podobné "gauče" máme v škole pri bufete.. sú tam dve palety na sebe, takže to nie je nízke a tie veľké vankúše sú super, je to moje obľúbené miesto na sedenie
nechce sa mi hľadať fotky, ale keď si dáš na FB stránku Fresh Up, tak tam si môžeš pozrieť fotky
@sitnxan nemusi sa kazdemu pacit , ale co je na nom gycove? osobne sa mi paci skor ta praktickost , do ktoreho bytu by som si mohol narvat bicykel, lyze, padak, potapacske a horolezecke vybavenie, cinky. a samozrejme ak ma budova aj industrialny vytah nenecham si predsa svoju japonsku krasku moknut vonku.
mne sa to páči, ten stolík úplne najviac, alebo nejaké police na stenu, aj to posedenie je fajn, aj keď je to nízko... ale posteľ by som takto určite dlhodobo neriešila
asi aj kvôli tým zvukom, aj by som sa bála, že sa to rozpadne a hlavne myslím, že rošt pod matracom má nejaký význam
ale také to posteľové sedenie pod oknom by z toho mohlo byť super ^^
Palety na nieco ano a na nieco nie - napriklad gauc na obcasne lezanie ano - na postel nie koli rostu ,,, inak vela brusenia -lakovania.Ja mam rad masiv a dobru remeselnu pracu .ja mam zvaracku a radsej by som si pozvaral ram postele sam s okrasnymi prvkami ktore sa daju lacno kupit v umakov shope v ba- ale cenovo je to ale drahsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
dosť dôležitá otázka je či to nebude pracovať hlasnejšie ako partnerka čas ukáže, jedine .. jedine, že by tu mal niekto skúsenosti
mám rád takéto recyklácie a podobne a istého času som si také chcel podkladať pod futon, ale nejak som nevynaložil dosť snáh .D teraz mám čosi iné.
moja mienka je - go for it!
@jurito , @trdelniiiq - a čo to sedenie v obývačke? mám v pláne hodiť tam nejaké väčšie vankúše ale z techno(logického) hľadiska to bude dosť nízko pri zemi: Z funčnosti a logiky veci .. sedenie vyššie trébars ako normálny gauč alebo bolo by vám to viacmenej jedno ak by ste sedeli v podstate na zemi ? či už ako domáci alebo ako hosť ..
myslim, ze by sa to hodilo do takzvanych loft-ovych bytov, mojho vysnivaneho, kt. si raz zadovazim, snad.
nieco taketo » www.google.com/imgres?imgurl=h...
nech sem niekto ukáže foto k čomu sa to hodí a nebude to trešťiť z tej fotky ako psove gule, tak mam moj obdiv.
podla mna nejestvuje interier kde by sa to hodilo a bolo by to pekné, vždy to bude trapne.
drevo bude pochopiteľné opracované uvažujem medzi bielou alebo Krista-krážom farebný "bejvák" toto si ešte ujednotím.
akurat ta sedacka co mas na fotke sa mi zda dost nizko a mne osobne by asi vadilo sediet tak nizko.
Tot vsio, palec hore, potom daj fotky, co sa podarilo
viac-menej by malo ísť o vybavenie izby na spanie a obývačky. V obývačke mám jasnejšie
Čo sa týka odkladacieho priestoru ten ešte nemám ani namysli. Ale prvotne som premýšľal aj v tomto smere rovnako.
- čakám ešte na nejaký ženský názor, snáď dorazí
nechce sa mi hľadať fotky, ale keď si dáš na FB stránku Fresh Up, tak tam si môžeš pozrieť fotky
mäkkosť, tvrdosť sa dosiahne vhodným matracom
za reakciu ďakujem
asi aj kvôli tým zvukom, aj by som sa bála, že sa to rozpadne a hlavne myslím, že rošt pod matracom má nejaký význam
ale také to posteľové sedenie pod oknom by z toho mohlo byť super ^^
Do kazdej miestmosti by som dala max jeden paletovy prvok, ked uz, v kombinacii so sklom asi
Pravda, ak budem chcieť paletový ráj skočím do kauflandu
Ultra hipsta kombinejšn ale.... paci sa mi ta predstava (ziveho jelena v obyvacke, to je jasna vec
potom postni fotku ked to zrealizujes