začínam na dostatočné množstvo benzínu, ktorý by mi vystačil aspoň na týždenný výlet...ísť kamkoľvek, robiť čokoľvek, nestarať sa o nič... jednoducho vypnúť...
momentálne basketbalová lopta, bo by som si už chcel kúpiť takú, čo by vydržala doživotne cca.30-40. zvyšok si odkladám v tomto smere nie som náročný chalan
@bangbangboom kks to boli začiatky dpc pod Lafranconi a potom pri Prístavnom, v tej bývalej lodníckej škole looool. Ale pozri, @anetk chce ísť do zahraničia, možno by nám mohla pomôcť so zahraničným tovarom, hmmmmm?
neviem, setrim len tak. uspory sa vzdy na nieco zidu. momentalne padnu na novy byt co sa budem stahovat a splatia mi moje tri dovolenky co som si nahadzala za toto leto
Na zivot mimo Slovenska aby som po odstahovani sa nemusel robit aspon 4-5 rokov, resp aby som sa nemusel klepat 4-5 rokov keby nahodou nemam co robit...
šetrím, zarábam ale viacmenej na nič...chcel som si jednu vec kúpiť, ale nie je to najlacnejšie, hoci som si už na ňu dávno zarobil, no nejak si tie peniaze vážim viac ako vyhodiť za niečo, čo mi až tak moc netreba...takže si ich len odkladám a keď bude treba, tak na niečo použijem
ja nešetrím na nič konkretne.... proste odkladam peniaze a ked niečo budem chcieť tak si to kupim.... ak na to budem mať dosť peňazí ak nie kupim niečo iné čo by ma potešilo
teraz šetrím na zvody a nový interiér.. a potom budem šetriť na koncerty v novembri.. BMTH,Deez Nuts,Children of Bodom ... a ešte samozrejme na vianočné darčeky ktoré ma vyšťavia na nulu
Ja setrim vkuse a neni to nic konkretne ...vzdy si poviem ze setrim tazke prachy na horsie casy ...uvidime kedy pre mna pridu ...ale vtedy budem pripravena
aktuálne aby som si zaplatila externe výšku, načo mám ešte mesiac, potom si môžem šetriť na ďaľší rok a okrem toho neviem, šetrím nie na konkrétnu vec, ale pre istotu aby som mala vždy niečo navyše na účte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
www.chernobylwel.com
teda, šetrím na to, aby som mala peniaze
na pivooooo a na výlety.
na festivaly
inak ja si šetrím tiež na výmenný do USA...a už nič, tam miniem dosť peňazí...
a inak @4 by som si dala
zo zásady pravej ruky
Odchod do zahraničia alebo skôr útek zo Slovenska?
ale ak nedostanem pod stromcek novy kufor, tak si nejaky poraadny samsonite budem musiet kupit z usetrenych.