Ako viete v tomto období je veľa chorých ľudí Chrípka , nádcha atď. Potrebovala by som pomoc.Už som skúsila hádam všetko ale ešte musím nejako dokopať posledný týždeň . Neviete nejaké fakt dobré lieky? A hlavne nejaké kvapky do nosa.. už ma to nebaví t
tak ja som bola tiež chora (ale som aj kašľala) a liečila som sa týmto :Teraflu,sprej do nosa,paralen a sirup proti kašľu Aj do školy som chodila, ale iba tam a naspeť A po týždni som skoro zdravá
@stratenadeva Vitamin C, teplo, dobre sa obliekat, vela caju pred spanim najlepsi asi matovy caj.
Teraflu a podobne neuzivaj ani nahodou ked nemas teplotu aspon 37,5, tak to ti skor uskodi ako pomoze. Postavi ta to na nohy lebo to obsahuje rozne latky, ale ked vyprchaju budes na tom este horsie... A praveze na nadchu taketo produkty su neni. aj ked si to vacsina ludi dava a potom maju velmi oslabenu imunitu a chori su kazdu chvilku.
my máme doma inhalátor (omron compair basic kids). Na nádchu pomáha lepšie ako kadejaké kvapky. Navyše časom si na kvapky navykneš a už ti vobec nebudu pomahať a pocit upchaného nosa ti ostane. Inhalovať môžeš liečivú minerálnu vodu alebo roztoky z lekárne. Navyše je to prírodný spôsob, žiadna chémia a dutiny sa ti uvoľnia okamžite.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
med
neviemkoľko rôznych bylinkových čajov
prípadne teda aspirín a zaliezť na celý deń poriadne pod perinu
(vlastne už iné lieky ako aspirín ani neuznávam
Kvapky do nosa predlzuju nadchu.
Teraflu a podobne neuzivaj ani nahodou ked nemas teplotu aspon 37,5, tak to ti skor uskodi ako pomoze. Postavi ta to na nohy lebo to obsahuje rozne latky, ale ked vyprchaju budes na tom este horsie... A praveze na nadchu taketo produkty su neni. aj ked si to vacsina ludi dava a potom maju velmi oslabenu imunitu a chori su kazdu chvilku.