Ahojte neviem či je to vôbec problém pri mojej výške 184cm a váhe 60,2kg. Ale keď napríklad idem na bicykli poriadny tempom tak sa potím, no potím je slabé slovo je to doslova ako keby som vyšiel z nejakej rieky. Naproti tomu keď napríklad peši prejdem 20
poviem ti to tak kym ides na bicykli ani nevvies ze sa potis lebo fuka vietor " moja skusenost " no ako ked myslis ze sa moc potis ked ides v takomto teple vonku kdesi na bicykli tak co mam hovorit ja ked mam cca 195 cm 110 kg ?
ja sa potim aj ked robim
ale ak si myslis ze sa Moc potis chod k doktorovy asi ti nik neporadi lepsie
@nahaku Ani oni s tym nic neurobia, vsetko je v norme... ved pozname. Niekde som cital, ze trasenie a potenie moze byt nasledok toho, ze telo nieje prisposobene na velky objem sacharidov a...
zlepši si kondíciu a potenie bud epotom slabšie a slabšie alebo skús nejaké prípravky ak si fakt myslíš že to je vážne » akoapreco.com/ako-zabranit-na...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ja sa potim aj ked robim
ale ak si myslis ze sa Moc potis chod k doktorovy asi ti nik neporadi lepsie
To chce len tréning, ja som zo začiatku nemohol na bicykli prejsť ani len 4 km teraz dám 80-110 úplne v pohode