ani nie, ale pokial nieje vyslovene o čom tak buď trpim trápnostou alebo som radšej ticho ..
ale všimol som si že skôr neviem reagovať na bezne veci, ale keby ku mne niekto pride a spýta sa ma aký názor mám na momentálnu situáciu náboženstiev vo svete alebo čo si myslím o možnosti inteligentneho života vo vesmíre tak nemám problem s ničím a viem sa rozhovory aj na par minut .. čiže je to strašne individuálne ale v podstate ja som taký ten divný mužíček neprakticky do bezneho rozhovoru o každodenných veciach
@Wistingher trápne ticho vraj nastáva po 4 sekundách. Ale ticho má zmysel, aj hodinové. @Darkestangel Ja tiež a s chlapmi iba s intelektuálmi sa tak oddelím vo veľkej partii od žien. Lebo rozprávať o prdoch autách a pretiahnutí ma nebaví.
akoze 100% mojich kamaratstiev vzniklo neunavnym otravovanim zo strany druheho cloveka, kym som nepovolila, ze som ochotna s nim stratit viac slabik, nez je nutne
je to problém a pre mňa dosť veľký na internete to ide v pohode, ale v realite je to o poznanie horšie, nakoľko tam musíš hneď reagovať na toho človeka a nemáš čas moc na rozmyslenie čo mu povieš... ja osobne sa radšej zoznamujem najprv cez internet, až potom keď už sa s ním poznám cez net, tak to je lepšie o trocha, aj keď stres tam je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Nemám problém nadviazať kontakty, len časovo mi to nevychádza
A celkom nemám rád pojem socializácia...neviem, mne nerobí veľmi dobre spoločnosť ľudí. A tobôž nie ak ich je veľa
ale všimol som si že skôr neviem reagovať na bezne veci, ale keby ku mne niekto pride a spýta sa ma aký názor mám na momentálnu situáciu náboženstiev vo svete alebo čo si myslím o možnosti inteligentneho života vo vesmíre tak nemám problem s ničím a viem sa rozhovory aj na par minut .. čiže je to strašne individuálne ale v podstate ja som taký ten divný mužíček neprakticky do bezneho rozhovoru o každodenných veciach
@Darkestangel Ja tiež a s chlapmi iba s intelektuálmi sa tak oddelím vo veľkej partii od žien. Lebo rozprávať o prdoch autách a pretiahnutí ma nebaví.
akoze 100% mojich kamaratstiev vzniklo neunavnym otravovanim zo strany druheho cloveka, kym som nepovolila, ze som ochotna s nim stratit viac slabik, nez je nutne