hej, v Jordansku ked som fotila horiaci krík v klastore sv. Katariny, vdaka slnku to vyzera, akoby naozaj horel a vlastne cele to na tej fotke vyzera ako bozi zazrak
vsetky su vlastne z leta naslo by sa ich aj viac ale aj tieto su fotene mobilom a nevyzera to nejlepsie
zlate piesky v lete pri vychode slnka na toto sa rad pozeram
toto vyzeralo jak keby ta obloha horela
a bohuzial asi najkrajsia fotka a neni na nej nic vidiet.
strasne ma stve ze som nemal lepsi fotak asi najlepsia momentka aku som zazil odvtedy som uz tak pekny zapad slnka nevidel. ta kombinacia vzadu ruzova a tmavo modre oblaky fakt to dobre vyzeralo
Tak toto je jedna z mojich fotiek,ktora sa mi fest paci...kusok skontastovana a zjasovana,ale aj original sa mi paci => » www.birdz.sk/webka/athelasil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
» www.birdz.sk/webka/chicalava...
a aj tato sa mi paci...co mam teraz v profile..ci v com heh
@pikao nijake dievca nie je skarede... kazdy ma v sebe krasu...svoju krasu..nie je dobre..ak sa podcenujes
» www.birdz.sk/webka/lvanka/fo...
» www.birdz.sk/webka/lvanka/fo...
zlate piesky v lete pri vychode slnka na toto sa rad pozeram
toto vyzeralo jak keby ta obloha horela
a bohuzial asi najkrajsia fotka a neni na nej nic vidiet.
strasne ma stve ze som nemal lepsi fotak asi najlepsia momentka aku som zazil odvtedy som uz tak pekny zapad slnka nevidel. ta kombinacia vzadu ruzova a tmavo modre oblaky fakt to dobre vyzeralo
[/IMG]
» www.birdz.sk/webka/chiflada/...
» www.birdz.sk/webka/chiflada/...
Ale inak portfoliom som samozrejme nemyslel galeriu na birdzi. xD
TOTO JE UPLNE ZE NAJ FOTO AKA SA MI VYDARILA => » www.birdz.sk/webka/athelasil...
toto som ja,paci sa mi ta fotka => » www.birdz.sk/webka/athelasil...
Východ slnka v Bulharsku a kamarát => » www.birdz.sk/webka/athelasil...
Medúúúúzkaa => » www.birdz.sk/webka/athelasil...
Môj miláčik ako Legolas => » www.birdz.sk/webka/athelasil...
Východ slnkav Bulharsku,tato fotka sa mi moc paci a este ta cajka (taka mala cierna boda v jednom luci slnka => » www.birdz.sk/webka/athelasil...
Fotka zimy na nasom dvore zboznujem zimu => » www.birdz.sk/webka/athelasil...
Moji chlapi => » www.birdz.sk/webka/athelasil...
Mačička Gina,ktorá na mna a potom vedla mna buvala Krásna je. => » www.birdz.sk/webka/athelasil...
My dvaja v lese,krásni sme => » www.birdz.sk/webka/athelasil...
*/329461-foto.html
Tak toto je jedna z mojich fotiek,ktora sa mi fest paci...kusok skontastovana a zjasovana,ale aj original sa mi paci => » www.birdz.sk/webka/athelasil...
My dvaja na ceste do PP,také fejsyyy => » www.birdz.sk/webka/athelasil...
My dvaja => » www.birdz.sk/webka/athelasil...
Moja švagrinka taka chutna fotkaaa => » www.birdz.sk/webka/athelasil...
Ja a sesterka => » www.birdz.sk/webka/athelasil...
Krúpy v auguste a ake velke krupy. => » www.birdz.sk/webka/athelasil...
Ja,strasne sa mi tu pacia moje vlasy. => » www.birdz.sk/webka/athelasil...
Moj hafan. =>h ttp://www.birdz.sk/webka/athelasil/fotoalbum/moja-psia-laska-=-moj-havko-=gt-arturko/349088-foto.html
Mato,drsny face Pecka fotka. => » www.birdz.sk/webka/athelasil...
My dvaja Strasne sa mi paci tato fotka.=> » www.birdz.sk/webka/athelasil...
Tiez my dvaja,upravene,lebo sme boli moc svetli. => » www.birdz.sk/webka/athelasil...
Celkom pekne,snko,strecha,tmava obloha,kusok lesa. => » www.birdz.sk/webka/athelasil...
A Arturko. => » www.birdz.sk/webka/athelasil...
Ja som len upravila, nakoľko sama seba zo vzdialenosti 5 metrov neviem odfotiť