Najblbsia hadka aku si kedy pocul/a ? alebo sa ucasnil/a ?
u mna to bola hadka v New Yorkskom metre o tom kdo naspieval pesnicku "Dont Worry Be Happy" , moj otec a brat sa nevedeli zhodnut ze ci to bol Bob Marley alebo Bobby McFerrin .... tvaril som sa ze ich nepoznam ..... no nic , piste lebo nedostanete , t
ja ťa ľúbim viac ! nie, ja teba ! nie, ja teba... spolužiak na triednom výlete s frajerkou, myslel som že ho umlátim jeho vlastným telefónom... trvalo im to dobré 3 minúty čo sa tak hádali...
Zaručený spôsob, ako toto začať, je Nárazuvzdornej značne používaná veta: ,,Neviem, kto vymyslel olivy, ale nevymyslel ich na to, aby sa jedli. Olivy sú useless."
Prípadne jeden mimointernetový flamewar s nemenovaným userom/-kou, ale to by pochopilo len dotyčnô, a ešte by sa aj nasralo.
@smajdalf hej, to aj mňa vie nasrať takéto hádky .. a ešte keď sa tí dvaja nedohodnú a normálne sa urazia a deň sa nebavia .. nechápem
no ja sa s mamou furt hádam, že ružová nie je fialová a ona to nevie pochopiť a preto nám dnes maľujú dom na ružovo bááásmeg blééé ... kto ku mne pojde ta sa zryhá z tej steny
@purpledrug666 neurazili a, dohodli sa že sa lúbia rovnako... ale preboha, šak má 18 rokov ten chalan ! Ja som mal 14 a nerobil som také kktiny... A dom by som ružový nechcel V alekšinciach vidím jeden keď idem vlakom, dokonca aj pes, chudák, má ružovú búdu
@purpledrug666 ja som sa raz hadal z otcom , pretoze on zeleny uterak povazuje za zlty ale to je preto ze , kazy clovek vidi troch ainy otien farieb ... mozno tvoja mama vidi tu ruzovu viac tmavu a povazuje to za fialovu
@matus123 no ja viem to aj ja niekedy neviem či je niečo zelené alebo modré, pretože to je taký mix. zabudla som jak sa volá ta farba ... tyrkys? alebo také niečo, no
ale toto sa rozhodne za fiolovú považovať nedá ani keby neviem čo bolo! ...
joj hľadala som v googli obrázok , ale jebe sa to .. tak ani ukázať ti neviem, ale proste to fialová neni určite podľa nikoho na svete ..
keď nájdem , tak ukážem
@smajdalf no, keby sa aj moji kamoši vedeli tak ľahko dohodnúť .. ale oni ne a to chalan má 18 a dievča 14 (tak ju ešte ako tak pochopím) ale jeho nie
oni , keď idem domov ma poprosia aby som ich počkala, lebo ideme tým istým smerom, lebo to dievča je moja susedka ... a oni v polke cesty sa začnú na tom hádať ... že sa miluju .. a proste zastavia sa, kukajú na seba vražedným pohľadom , potom sa otočia jeden druhému chrbtom a o 5 minút sa už oblizujú ako ja nechápem , aký to ma význam , len tým serú ľudí, čo na nich čakajú pol hodinu, ako napr. mňa .. a toto robia každý jeden deň už pomaly rok, že ich to baví
pes? .. ou jaj
no tak ja som chcela dom čierny, ale to mi matka samozrejme zamietla , lenže ako osoba , ktorá tam teoreticky bude bývať po smrti svojich rodičov (nechcem byť zlá, ale ... ) mám právo si aspoň vybrať farbu domu .. tak som nejak povedala, že chcem fialovú, takú tmavšiu, nekrikľavú .. a ona čo kúpi? svetloružovu! ta neurve ťa? .. ja prisahám, že to vnoci premaľujem .. to aj tá žltá by bola lepšia, čo sme mali doteraz
sorry, že som sa tak rozpísala a asi to aj tak neprečítaš.. ale tak mám nervy , musím veľa písať
@purpledrug666 ja by som napríklad nechápal ani prečo chodí 18 ročný so 14 ročnou, ale to je jedno... proste ich to baví, no... je to prijebané, ale šak čo, keď majú nejaký trápny vzťah, ktorý asi pre ten vekový rozdiel nemá zmysel, tak si ho chcú nejak oživiť...
keď je reč o tych farbach, pamatam si ako sme sa v 8. triede na zakladke cela trieda strašne pohadali ohľadom toho, že aka to je vlastne tyrkysova farba nohy našich školskych stoličiek boli totiž tyrkysove, lenže jedna časť triedy tvrdila že to rozhodne tyrkysova nie je ale je to zelena a ta druha polovica že to tyrkysova určite je bola z toho naozaj neskutočna hadka
najblbšia ktorej som sa učastnila bola "prečo si mi ZAŠILA ponožky ja som to nechcel" a hadka trvala asi 15 minut a nakoniec skončili rozdrapene vsetky pnožky..
na ZŠ som sa s celou triedou hádala o tom, že Zeus je grécky boh. oni mi všetci tvrdili, že rímsky a že majú pravdu, lebo mi to hovorí väčšina. odvtedy neverím masám a väčšine
jasilen pmaetam hadku s kamosom ked nosil take tricko fakt nieosm farboslepa ale jasi to pametam ze to tricko bolo ZELENE a napisane ze Game over..aon stale ze modréé modréé ze vie kema trickéé alejasittoak pametam podlamna ho jeho mama zafarbila aon si uz nepameta tu zelenu len tu modru farbu..
avlastne stale sa hadam o blbosti skamoskami ..anemam to radá ked viem ze mam pravdu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Prípadne jeden mimointernetový flamewar s nemenovaným userom/-kou, ale to by pochopilo len dotyčnô, a ešte by sa aj nasralo.
no ja sa s mamou furt hádam, že ružová nie je fialová a ona to nevie pochopiť a preto nám dnes maľujú dom na ružovo bááásmeg blééé ... kto ku mne pojde ta sa zryhá z tej steny
nie nemáš
mám krivé nohy
nie nemáš
Moje obľúbené
ale toto sa rozhodne za fiolovú považovať nedá ani keby neviem čo bolo! ...
joj hľadala som v googli obrázok , ale jebe sa to .. tak ani ukázať ti neviem, ale proste to fialová neni určite podľa nikoho na svete ..
keď nájdem , tak ukážem
@smajdalf no, keby sa aj moji kamoši vedeli tak ľahko dohodnúť .. ale oni ne a to chalan má 18 a dievča 14 (tak ju ešte ako tak pochopím) ale jeho nie
oni , keď idem domov ma poprosia aby som ich počkala, lebo ideme tým istým smerom, lebo to dievča je moja susedka ... a oni v polke cesty sa začnú na tom hádať ... že sa miluju .. a proste zastavia sa, kukajú na seba vražedným pohľadom , potom sa otočia jeden druhému chrbtom a o 5 minút sa už oblizujú ako ja nechápem , aký to ma význam , len tým serú ľudí, čo na nich čakajú pol hodinu, ako napr. mňa .. a toto robia každý jeden deň už pomaly rok, že ich to baví
pes? .. ou jaj
no tak ja som chcela dom čierny, ale to mi matka samozrejme zamietla , lenže ako osoba , ktorá tam teoreticky bude bývať po smrti svojich rodičov (nechcem byť zlá, ale ... ) mám právo si aspoň vybrať farbu domu .. tak som nejak povedala, že chcem fialovú, takú tmavšiu, nekrikľavú .. a ona čo kúpi? svetloružovu! ta neurve ťa? .. ja prisahám, že to vnoci premaľujem .. to aj tá žltá by bola lepšia, čo sme mali doteraz
sorry, že som sa tak rozpísala a asi to aj tak neprečítaš.. ale tak mám nervy , musím veľa písať
nespominam si co bolo naposledy
avlastne stale sa hadam o blbosti skamoskami ..anemam to radá ked viem ze mam pravdu..
-ale ty si to nemohla vidieť. nič si nevidela
-ti vravím,že som videla,že nič nejde. viem,čo vidím a vidím dobre.
-sa ma tu nesnaž prehovárať,že vidíš za roh!
(sestra a švagor)
najprv kečup, potom syr
to je hlúposť jednoznačne najprv kečup potom syr...je to logickejšie