Aký bol váš najdlhší telefonát? Keď chcete môžte napísať aj s kým a o čom...
Môj bol z pred piatich rokov s mojou prababkou a trval cca 45minut. Nezabudnem na to lebo mi celý čas len opisovala jeden diel zo seriálu doktor z hôr... :/
kedysi aj hodinu, v pohode, najdlhší presne neviem ktorý bol, ale najdrahší bol toto leto z chorvátska do česka, trval možno 6 minút, stál 10 eur, a bol síce o hovadinách, ale zbláznila by som sa bez neho
niečo cez hodinu s tetou o rodine,deťoch,blbostiach ona sa rada vykecáva..našťastie mi exla baterka už som totiž striedal ruky čo mi tá jedna začala trnúť..
2 hodiny 16 minut s kyblom niekedy v noci, už nam od unavy trochu hrabalo a tak sme sa smiali na všetkom a robili si srandu z mojej sestry prehriate mozgy
Hodina aj 20 minut, mala som zadarmo volanie najlepsej kamoske tak sme to vyuzivali... A bolo to o vsetkom, bola som prave v praci cize o tom, o kokotinach, tesne predtym sme sa trosicku pohadali, resp. zase som raz povedala neuvazenu picovinu, cize asi aj o tom trochu... Neviem, proste sme sa rozpravali
A naposledy najdlhsi bol asi 45 minutovy, tiez s nou, o jej stuzkovej, ze bola po pi ciii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
a potom..po 3.minute zadarmo,tak som si volal..
s kamoškou..
o idiotinách
a inak nvm.. hodinu max? a to bolo asi menej krat, lebo ked mi dakto vola hodinu uz ma to trochu otravuje
ale mamina dokázala prevolať aj 6 hodín...
A cez skype aj viac ako 7 hodín
A naposledy najdlhsi bol asi 45 minutovy, tiez s nou, o jej stuzkovej, ze bola po pi ciii
inak robím len dlhé nahrávky, jednostranná komunikácia s imaginárnym priateľom čiže sama dokážem blabotať aj 45 minút a furt mám o čom
ale to som mal hovory zadarmo... Bolo to s kamoskou, obaja sme boli chori, tak sme kecali o kravinach, aby sme sa nenudili...
na skype asi nejakých 11 hodín