Cca 90 € za trailové bežecké Salomon topánky kupované kvôli vodeodolnosti. Vodeodolné síce sú, ale inak sú na prd a idem sa v nich zabiť, keď prejdem po nejakom spevnenom povrchu a je čo i len trochu vlhko. Nosím ich, ale len preto, aby ich kúpa nebola zbytočná. Najviac by som za topánky (ak by som ich skutočne potreboval) bol ochotný zaplatiť najviac 130 €.
Ja nosím iba Vans, takže v rozmedzí 60-90€. Bol by som ochotný za niektoré dať do 120€. Viac by som nedal, lebo iné značky topánok sa mi aj tak nepáčia.
Neviem , najdrahsie mohli byt tak do sto, cca 80 . A max by som dala tak 160 keby boli krasne a kvalitne a nie tenisky, ale nejake pekne kozene jesenne/zimne topanky
akoze casual nosim len adidas xplr. najdrahsie z nich boli okolo 100, najlacnejsie 50. treba cihat zlavy
kazdopadne, do kuchyne som si kupoval boty za 60-80€. nevidim logiku v tom, ze mas nieco na nohe 200 hodin mesacne, tak si kupis v rempe kroksy za 6€ potom nevis potahnut tyzden vkuse 14tky, lebo nohy ta nechcu nosit
teraz detto, po zaniku gastra bola prva vec v novej robote, ze musim mat boty poriadne, tak 60 bagandze a 20 vlozka.
toz, nevidim v tom nejaku extra hodnotu, okrem pocitu, ze si ojebal penaze. takze asi max kilecko, ale tento rok som si tusim este ziadne nekupil. a mozno ani nekupim. naco
Neviem či 79 alebo 69€ som dal za moje najdrahšie topánky, ktoré boli čierne kožené a kúpené na promócie ...ale zrovna ma napadlo, že vlastne mal som aj drahšie také nepremokavé zimné Adidasky, ktoré mi ale sestra kúpila a stáli ževraj dosť, okolo 120€ ...dodnes ale vydržali a sú veľmi dobré ...ešte mi sedia na nohu, lebo sa kupovali po mojej 18-ke, kedy mi už nerástla noha, no sú také do fest zimy, "kanady" tak trocha a sú úžasne vodotesné, môžem aj do vody ponoriť nohu a voda sa mi nedostane do vnútra ...dobre izolujú, no nosím ich na dvor už, kde mám také trošku niekedy drsnejšie prostredie a tam sa mi skvelo hodia ...predtým som ich však normálne nosil do mesta, no to boli zimy, kedy aj bolo snehu, nie jak teraz, že "nič"
Okolo 140€ a asi je to aj max koľko som ochotná za boty dať ..alebo ešte nejakých 180€ neviem no záleží na topánkach keby ma veľmi učarujú tak sa asi hecnem aj do tej ceny každopádne ja si hodne fičím na platformách a tie obvykle pod stovku nejdú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Dala by som 120€, ale musela by som si byt ista, ze ich naozaj potrebujem, inak 0.
teraz by som si ani tie Anty z Exisportu nekúpil tak musím žgrlošiť
dala by som tak do 100, podla potreby a kvality tych topanok
Ked som najebany tak ma prosim nepustajte ku kompu s eshopom s teniskami
Viac by som dala asi len za turistické alebo za nejaké, ktoré by som fakt potrebovala.
A najviac by som dala 150 e za turisticke, za obycajne botasky max 80 e
hlavne keď iné mávajú aj za menej
@laurikaaa "these expensive, these is red bottoms, these is bloody shoes"
@Verka13 Kde si preboha zohnala timberlandy za 65€?
.
Kecam
Okolo 120 EUR
Zbytočne vyhodené peniaze ak je ich cena vyššia
kazdopadne, do kuchyne som si kupoval boty za 60-80€. nevidim logiku v tom, ze mas nieco na nohe 200 hodin mesacne, tak si kupis v rempe kroksy za 6€ potom nevis potahnut tyzden vkuse 14tky, lebo nohy ta nechcu nosit
teraz detto, po zaniku gastra bola prva vec v novej robote, ze musim mat boty poriadne, tak 60 bagandze a 20 vlozka.
toz, nevidim v tom nejaku extra hodnotu, okrem pocitu, ze si ojebal penaze. takze asi max kilecko, ale tento rok som si tusim este ziadne nekupil. a mozno ani nekupim. naco
Ale pokiaľ vydržím behať pravidelne ešte mesiac, sľúbila som si kvalitné bežecké topánky a do tých investujem možno stovku.... Uvidím aké nájdem
A asi viac ako 50€ by som nedala...ale človek nikdy nevie