Čo je podľa vás najhorší nevojenský (civilný) vynález ľudstva? V zmysle, že ľudia ho najviac neznášajú, alebo keby ho nevynašli svet by bol lepší? (Nepíšte zbrane, bomby a podobne, ale čisto nevojenské veci).
podľa mňa je zlo samo o sebe to najhoršie čo kedy na zemi bolo... ak sa jedná o niečo fizycké tak podľa mňa je to spaľovací motor. ako automechanik viem o čom hovorím
@depropex a co tak alkohol ? ktori som chcel napisat ?
okej spalovaci motor mozno nici ovzdusie alebo robi ine veci... ale dopravi ta kam chces... ale ak ides pod vplyvom alkoholu stym spalovacim motorom... tak je to horsie
@freedomko , skvelý postreh, súhlasím... len teraz mi to ešte takto ráno nemyslí áno, alkohol je metla ľudstva a najhorší vynález, dokonca ešte horší než spaľovák alebo čokoľvek iné lebo alkohol je sám zdrojom sporov a zla ...
@freedomko@7 keď už ideš od drog do lekárnictva - alpa a iné dezinfekčné prostriedky obsahujú tiež alkohol, takisto aj kvapky proti kašľu atď atď takže... tiež nie je na plnej čiare zlý.
no tak v minulosti to boli isto koncentracne tabory . to boli priserne veci aj ked som sa tam este nebola pozriet, fotky co som videla mi stacili a co mi o tom hovorili
@mauinka bylinne lieciva su zdravsie a prospesnejsie zdraviu ako te co obsahuju alkohol... alkohol nezabija len bakterie ale aj bunky v tele.. takze aj tak take lieky nejem (ani neklokcem tie tantum verge a podobne si mozem dat poldecak )
aj ked neviem si to predstavit ako by to fungovalo bez penazi ale napisal najlepsiu vec zo vsetkych tu. pretoze snad vsetky tie zle veci co tu pisete boli vymyslene koli peniazom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
okej spalovaci motor mozno nici ovzdusie alebo robi ine veci... ale dopravi ta kam chces... ale ak ides pod vplyvom alkoholu stym spalovacim motorom... tak je to horsie
Najhorsia vec je človek sám
» svetelneznecistenie.sk/co-je-to-svetel...
aj ked neviem si to predstavit ako by to fungovalo bez penazi ale napisal najlepsiu vec zo vsetkych tu. pretoze snad vsetky tie zle veci co tu pisete boli vymyslene koli peniazom