Mna nahodou baví ísť sa postarat o psa.Aspon na chvílu sa odreagujem od tej rutiny ale nenavidim ked sa mam ucit na druhy den(alebo robit ulohy) mam toho dost v skole a nie este doma
som schopná si prvé tri hodiny po príchode domov dať dole iba topánky...potom zaschnem na gauči v bunde..niekedy aj dve hodiny..v lepšom prípade zachrápem v rifliach a svetri bez bundy preto je najhoršie sa prezliekať
Najviac som nenávidela odpovedať na otázku "Čo bolo v škole?" a pod. hneď po príchode domov, keď som nebodaj v daždi alebo snehu vyšľapala po celom dni pol kiláka zo zastávky ten náš debilný kopec a babka s dedkom sa ma začali vypytovať. Vtedy potrebujem takú polhodinu ticha, kým sa dám dokopy
nemam rada keď už cestou zo školy musím uvažovať či niečo mám/nemám na jedenie a čo budem/nebudem jesť zajtra celkovo to že už keď prídem zo školy a nemám plnú ľadničku jedla ako som mala doma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Najhoršie je, keď chcem mať svojích 6 hodín presierania sa po internete a ľudia na fb si myslia, že si s nimi mienim písať. Ani omylom
Ráta sa aj ...keď prídem z roboty?
@staphylococcus no lebo tým zdôrazňujem dané slová vo vete, či mám radšej CAPSLOCKOVAŤ?