ktore vš na slovensku su v hodnoteni najhorsie? nie len jednotlive fakulty, ale celkovo co sa tyka povesti skoly, podmienok a kvality studia, ochoty zamestnavatelov vas zorat radsej z inej ako prave z tej...ja som pocula, ze najhorie je na tom UCM v Trnav
Myslím, že o UCM-ke si počula veľmi zle. Pokiaľ mi je známe, ju ťahá FMK až do oblakov (a ostatné fakulty do...ehm ). Nie len tým, že je to mladý odbor, ale aj kvalitou vyučujúcich, priestormi a predovšetkým aktivitami - to skôr Trnavská je v dosť solídnom srabe. A o Ružomberku som teda nič dobré nepočula.
@zannie moze byt...mala som skor na mysli pedagogicky a prirodovedny smer...FMK som do toho nezahrnula...a preco si myslis, ze trnavska u. je zle na tom? ja som zase skor na nu pocula chvali...ale sto ludi sto chuti...
@9 ok a taka pravnicka fakulta na TU je myslim na dost dobrej urovni takze tiez to nemusis zovseobecnovat...inak na UCM som od ludi co tam chodili nepocula nic dobre...
tie kde falsovali tie diplomy uz maju uplne nulovu reputaciu, a to je prave UAD a KU, odtial uz aj zamestnavatelia vahaju ci maju zobrat, a inak je trosku rozdiel medzi vysokou skolou a univerzitou, uz si radsej vyber univerzitu a na sukromnu by som tiez nesla, lebo panuje predsudok, ze diplomy mas zaplatene a ze menej vyzaduju, najistejsou je UK, EUBA, Trnavska ma dobre pravo Presovska vraj dobre humanitne vedy a TU v kosiciach ma dobru ekonomicku fakultu
OMG podľa čoho súdite, len podľa toho,že to je katolická? Neviem,kde to už bolo, ale hovorili že práve tam je najlepšia žurnalistika na slovensku, najkvalitnejšia,myslím, že učiť sa tam musia rovnako..mne to skôr dojde tak že všetci do tej školy pindaju len kvoli tomu,že je katolicka..a komenskeho je naj len preto že je v BA..btw každá strana ma dve mince, nie je škola ako škola..odbor ako odbor.. niektore su tam naj ine nie.. ale sudit skolu podla jednej veci, alebo jednej zlej skusenosti..alebo dokonca už len z počutia- to ma akože aky význam? študovali ste na nej? ja počuvam stažnosti na všetky VS-lebo napr. neurobili skusku, alebo profesor im nedal urobit..a hned vina že naprd škola fakt! toto je teda konštatovanie....toto sa ani nedá hodnotiť
@pally27 ja na tej škole neštudujem, ani nič takže ju nezastávam.. myslela som všeobecne to čo som napísala vyžšie, ale teraz k veci.. táto škola aspoň niečo robí, kym ine nariekaju a p*ču robia..a po kostoloch? slovensko je taky stat, že čo sa povie a robí v kostole je svate.. tam chodi najviac ľudí..a babky práve kvôli tomu,že to je v kostole prispeju..asi tak.. škola len využila ich slabosť..ale take zbierky kadejakeho druhu by sa robit mohli..aspoň by sa o trošilililinku zlepšila kvalita..ale na svk-pochybujem
a ted všetci do mňa nech je sranda lol- to je iba moj názor..a ten mi nevezmete aj ked máte určite iny MF..
@niklinka ... mne ide iba o tie zbierky... že na normane školy zbierať štát nikdy nebude... a tak jak hovoriš ty... Katolicka univerzita len využiva to že je katolickou tak zaviedla do kostolov zbierky aby si pomohla ... a naivita krestanov nema hranice
čo sa týka školy.. podla mna taka jak každa ina ... pedagogika či fylozofia sa da študovať aj v Košiciach .. .. takže je to škola normalna...
len ide o to slovo že katolicka... nepoviem že sa tam učia dajaký svatci .. nikdy toto nebolo ... a zrazu katolicka,, ta pome podporovať z cirkvy... aj tak to je len štatna škola aj tak
@muf ešte raz a pozorne si prečítaj čo si napísal bolo to trosku viac odveci.... co ja viem prečo katolicka..ale kto hovoril o tom? ja som napísala,že ludia tu skolu odpisu len preto,že ma názov katolicka.. lol može mat napísane aj biely dom a možu na nu kydat..politicke tahy velmi zasahuju do školstva na slovensku.. zatial sa ta to netýka, možno časom budeš na to mat iny pohlad, ked ti bude dieta studovat ale nj zase raz- veci co sa nas netykaju nas nezaujimaju.. nejdem tot u riešiť..nechce sa mi rozpisovat.. takže si mysli co chces.. a este jedna vec.. nemali by byt ovplyvnene skoly nicim- bohužial su! a vlastne mne je to jedno
Najhorsia Vysoka skola na Slovensku je BANKOVNÍ INSTITUT VYSOKÁ ŠKOLA!!!
A mam na to hned viac dovodov : 1 Nie je urceny presny rozvrh na zaciatku studia, prve 2 az 3 tyzdne sa nevedia dohodnut ako budu hodiny
2 Isic vacsina studentov dostala az v decembri pritom 80 percent dochadza to ich absolutne nezaujimalo kolko im sposobia vydajov ,
3 uroven prednasajucich je katastrofalna aby ista nemenovana prednasajuca Matematiky povedala doslovne cez moje prednasky nikto nemoze opustit miestnost ak sa tak stane nemusi sa ani vratit aby niekto nedokazal udrzat moč .....pritom jej prednasky mali 3 hodiny v kuse ..ale jednalo sa o to vyjadrovanie ktore patri do Krcmy a nie na Vysoku skolu.
Neviem co na to povedat asi jedine len to ak ste niekto rozmyslali o podani prihlasky na tuto skolu velmi dobre si to uvazte .
Ja som chodil na Katolicku univerzitu. A neodporucam ju nikomu.Vybavenie skoly je slabe, kniznica tiez, pristup k studentom so strany ucitelov sa za posledne roky zhorsil.Co sa tyka toho, ze je to katolicka skola, tak je katolicka len nazvom ale ludia ktory tam ucia sa velmi toho katolictva nedrzia.Dolezite ze im zaplatia vyplatu.Inac co som mal skusenosti aj s ucitelmi tak tam vladnu intrigy, ohovaranie, kazdy sa snazi toho druheho znicit a mat sa lepsie s ucitelov.Ved treba postupovat po spolocenskom rebricku.Co sa tyka hodnotenia studentov, tak tazko je objektivne.Dolezite nie su iba vedomosti ale aj sympatia, vztah vyucujuceho k ziakovi.Toto by som povedal, ze je vsade.Len tie intrigy.Ked nejaky ucitel ma nieco proti nejakemu ziakovi tak ho zacne ohovarat a nadavat proti nemu pred ostatnymi ucitelmi aby u nich voci tomu cloveku vyvolal negativne emocie.A ked sa taky ucitel stretne s tym ziakom tak uz ma proti nemu predsudky a negativne emocie, neveri mu a aj tak sa k nemu sprava.Poznal som jednu ucitelku, urobila si doktoransky titul s psychologie a vedela nadherne cloveka znicit.Co sa naucila pouzila ale v tom zlom.Ono prislo mi smiesne ale aj smutne, ze skola sa samozrejme snazi naucit ziakov nielen vedomosti ale zmenit aj ich sposob rozmyslania, dat im dajake ine hodnoty.Ale zistil som, ze s ucitelov to co ucia, ze aky mame byt, sa oni samy toho nedrzia.Je to ako ked dakto vodu kaze a vino pije.Nakoniec som si uvedomil, ze vsetky tie ich katolicke keci su len nato aby mohli lahsie inych ludi ovladat.Lebo sami sa toho nedrzia. Dalej som videl ake podvody sa robili na skole co sa tykalo akreditacie.Pred akreditacnou komisiou sa ukazovali vysledky a najlepsie pisomne, co ziaci napisali napr. na statniciach.Podvod bol v tom, ze napriklad v istych predmetoch na istej fakulte sa pouzivali tlaciva pri statniciach do ktorych sa vpisovali veci tykajuce sa isteho studijneho odboru.Teraz ako zvysit kvalitu v ociach akreditacnej komisie a verejnosti?Jednoducho.Tlaciva sa pozivaju na vsetkych skolach tak ich pouzivanie na KU zrusili.Naoko.Je hlupost sa to zbytocne ucit cele tlaciva naspamet a este ich v istom odbore aj vyplnat.Poviem to uz rovno v osetrovatelstve.Jednoducho ucitelka pocas statnic odisla s miestnosti prec, ziaci si vytiahli tahaky a cele tlaciva opisali.To sa potom ukazalo akreditacnej komisii ake oni vysledky v porovnani s inymi skolami dosahuju.Kto napisal proces nie tak dokonale ako si predstavovali tak ho pri skusani na statniciach znicili.Lebo ked chcu tak oni budu tak skusat kym nenajdu co clovek dobre nevie, budu skakat studentovi do reci a nakoniec ho znicia.Cize zle napisany proces-neda sa ukazat pred akreditacnou komisiou -teda treba studenta znicit.Poznal som ludi s ktorymi urobili tak, ze im nedali urobit statnice a skoncil skolu bez diplomu, teda tam chodili zbytocne lebo bez neho nemozu vykonavat dane povolanie.Az na katolickej univerzite som zistil, ze ludia skryvajuci sa za krestanstvo nie su o nic lepsi ako ostatny a casto su este horsi, lebo su plny predsudkov proti inym ludom a este si o sebe myslia ze oni su ty najspravnejsi.Keby som sa teda teraz mal rozhodovat tak by som uz na Katolicku Univerzitu nesiel.Ak tak radcej na Presovsku Univerzitu, maju objektivnejsie hodnotenie.V statnicovej komisii na KU co som bol boli traja ludia ale jeden v podstate rozhodoval, dalsi dvaja boli do poctu.Sa bali usta otvorit lebo ten mal vysoku funkciu na skole a pri skuske sa k studentom ale aj tym dvom spraval ako k handram.Samozrejme 4 clen komisie, dekan na skuske nebol pritomny.A ved naco.Staci peniaze zobrat.Tak by to aspon bolo objetivnejsie lebo ten pan by tam mal pri sebe niekoho, koho by povazoval za seberovneho a aj tak by sa skusalo.Nemohol by si svojvolne robit co len chcel.Napriklad na Presovskej univerzite mate v statnicovej komisii 6 ludi a je to tak ze aspon dvaja su si ak maju vyssie postavenie na skole, seberovny.Preto tam nemoze jeden rozhodovat za vsetkych clenov skusobnej komisie podla svojej lubovole a nalady.
Bohuzial nebudem suhlasit ohladom ružomberka.. vobec to nie je zle..podla mna je ta skola narocnejsia len z dovodu ze tych predmetov je omnoho viac ..na rok mate okolo40 skusok..a mozno rped rokmi nemala najlepsie podmienky ale teraz sa vsetko vynovovalo a kniznica je veru vo vybornom stave...a co o studentoch?? tak sáko na kazdej skole je to zmeska no len preto že je to Katolícka každí si viac všíma a komentuje ale neverim tomu že aj na ostatnych školach to tak nie je...ja som spokojna...
BIVŠ v Galante je Vysoká škola ako každá iná. Profesori sú väčšinou z EUBA. Kto si myslí, že tam dostane titul len preto, že zaplatí vysoké školné, cca.800 na semester v 1.ročníku, tak je na veľkom omyle. Je to ťažká škola. Nič sa nikomu neodpustí a je to tam náročné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@antifunebracka u nás je úspešnosť zamestnania sa až 97%ná podľa jedného prieskumu. škoda len, že drvivá väčšina ľudí ide mimo odbor
ale rád by som upozornil, že napríklad na našej pobočke BIVŠ pracujú dve učiteľky, ktoré pre neschopnosť vyhodili z nášho gymnázia
rektor: ... veď aj ja mám syna, o 2 roky staršieho od vás, tiež chodí na Vš ...
žiak: A kam na vš chodí ?
rektor: Do Brna ...
Maminka ma straší: "keď sa nebudeš dobre učiť, pôjdeš na katolícku!!"
Osobne by som radšej šla robiť na rok mimo SR ako byť odkázaná na KUčku .
podla mna rovnaka škola jak dajaka ina ... a teraz ešte aj zbierky po kostoloch vyhlasuju že vraj na Katolicku univerzitu...
čo za jedna univerzita,... ja čo chodim na TUKE tak zbierku nikde neurobia ..že na podporu TUKE
a len zato že "Katolicka" .. ta jasne mam sa posrať a v kostoloch prispievať ..
@pally27 ja na tej škole neštudujem, ani nič takže ju nezastávam.. myslela som všeobecne to čo som napísala vyžšie, ale teraz k veci.. táto škola aspoň niečo robí, kym ine nariekaju a p*ču robia..a po kostoloch? slovensko je taky stat, že čo sa povie a robí v kostole je svate.. tam chodi najviac ľudí..a babky práve kvôli tomu,že to je v kostole prispeju..asi tak.. škola len využila ich slabosť..ale take zbierky kadejakeho druhu by sa robit mohli..aspoň by sa o trošilililinku zlepšila kvalita..ale na svk-pochybujem
a ted všetci do mňa nech je sranda lol- to je iba moj názor..a ten mi nevezmete aj ked máte určite iny MF..
čo sa týka školy.. podla mna taka jak každa ina ... pedagogika či fylozofia sa da študovať aj v Košiciach .. .. takže je to škola normalna...
len ide o to slovo že katolicka... nepoviem že sa tam učia dajaký svatci .. nikdy toto nebolo ... a zrazu katolicka,, ta pome podporovať z cirkvy... aj tak to je len štatna škola aj tak
@baggy mala by byť
A mam na to hned viac dovodov : 1 Nie je urceny presny rozvrh na zaciatku studia, prve 2 az 3 tyzdne sa nevedia dohodnut ako budu hodiny
2 Isic vacsina studentov dostala az v decembri pritom 80 percent dochadza to ich absolutne nezaujimalo kolko im sposobia vydajov ,
3 uroven prednasajucich je katastrofalna aby ista nemenovana prednasajuca Matematiky povedala doslovne cez moje prednasky nikto nemoze opustit miestnost ak sa tak stane nemusi sa ani vratit aby niekto nedokazal udrzat moč .....pritom jej prednasky mali 3 hodiny v kuse ..ale jednalo sa o to vyjadrovanie ktore patri do Krcmy a nie na Vysoku skolu.
Neviem co na to povedat asi jedine len to ak ste niekto rozmyslali o podani prihlasky na tuto skolu velmi dobre si to uvazte .