nie, u nas je to naopak..moja mama ma furt chvali za kazdu sprostost, niekedy ma to stve...ale zase niekedy je strasne protivna, ze nic doma nerobim atd., aj ked doma urpatujem..takze tak podla nalady ..
takto drsne to nehovoria, ale vždy padnú nejaké poznámky o mojej neschopnosti. a tatko mi už 2. deň ponúka ginko, lebo je to vraj antidementívum a to hovorí za všetko
@11 u nás je to nejako podobne mama dojde a opýta sa "čo si urobila pre chod domácnosti?" no a ked poviem nič tak bla bla no neviem už čo hovori neda sa to počúvať, neznášam ked nemôžem mať bordel aspon vo svojej skrini.. ja mám rada bordel, bordel je fajn
ach, toto poznáme . . .. ale naozaj, je to skôr podľa nálady . . . keď má dobrú náladu, tak chváli, resp. ďakuje za pomoc a nikedy sa môžem aj pretrhnúť, aj tak ma za niečo zpindá
Rodičia o vypadnutí z domu našťastie len s nadhľadom
ale na niečo aj zanadávajú, na to, že som dlho pri počítači, že sa dlho sprchujem a teda míňam veľa vody, že si často prevliekam posteľné prádlo a to sa musí prať ...
A niekedy to vyznieva ozaj fanaticky
A ocino zvykne často "A čo si dnes urobil" ... Keď nepoviem nič, tak samozrejme asi nemám nárok na nič, len na to, aby som robil, lebo robiť treba evidentne každý deň a až do zodratia rúk ... A keď niečo poviem tak sa začne rozplývať, že on toho urobil viac
samozrejme..sak spravim neco zle resp.nic nespravim-cely byt hore nohami-ved som predsa najstarsia,ved som dievca,tj.mam byt poriadkumilovna...no a zase ked nieco spravim dobre,myslite ze sa dockam nejakej pochvaly??PRD!!!Mozno akurat take "dakujem"ale to to musim pripominat 4 hodiny..a na druhy den sa na to aj tak zabudne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale na niečo aj zanadávajú, na to, že som dlho pri počítači, že sa dlho sprchujem a teda míňam veľa vody, že si často prevliekam posteľné prádlo a to sa musí prať ...
A niekedy to vyznieva ozaj fanaticky
A ocino zvykne často "A čo si dnes urobil" ... Keď nepoviem nič, tak samozrejme asi nemám nárok na nič, len na to, aby som robil, lebo robiť treba evidentne každý deň a až do zodratia rúk ... A keď niečo poviem tak sa začne rozplývať, že on toho urobil viac
sak neries..
Ale inak v pohode