Aký je podľa vás najkrajší romantický film? Nemyslím gýčovu Rosamunde Pilcherovú, alebo ešte horšiu Danielle Stilleovú. No chápete, pekné ale pritom romantické...
noo taak pre mna The Notebook.. a Atonement (u nás je to preložené ako pokánie)... inak co sa tyka A walk to remember.. som pocula na to kopec chvály.. no a minule som si to pustila.. sak to je brutalne cliche.. jeden z najhorsich filmov, ake som videla
strasne nemam rada romanticke filmy a hlavne tie s juliou roberts ta mi hrozne lezie na nervy ale take co sa mi fakt ze pacili suuu..
once
don juan de marco
vecny svit neposkvrnenej mysle.. a to je vsetko co si pamatam a este sa mi pacilo 10veci, ktore na tebe nenavidim ale to je skreslene lebo tam bol heath
A walk to remember je podla mna overated , klasicky predpokladatelny dej s trosku uprimnejsimi hereckymi vykonmi , nic viac, viac ako 6/10 by som tomu urcite nedal ...
Ako som uz pisal mne sa asi najviac pacil Moment to Remember, A , pozeral som directors cut co je o 30 minut dlhsia verzia , ale ten film ma dostal , naposledy som si tak poplakal pri Monsters s.r.o
ja milujem a walk to remember (nikto ma nepresvedčí, že ten film jednoducho treba vidieť), čítala som aj knihu a ešte mám rada dirty dancing 2,27 šiat a celkovo romantické filmy si rada pozriem a veľmi chcem vidieť večný svit nepoškvrnenej mysle, len sa mi to ešte nepodarilo.
serendipity,love actually,aj wickerpark je dobry(taky zaujimavy do konca neviete o co ide ),walk to rememeber bol celkom fajn,holiday alebo este a lot like love
Romantické príliš nemusím, ale napríklad stál za to napr. film Zábavný park... » www.csfd.cz/film/244314-zab... Nie príliš romantické, ale ani komendické. Taký zlatý stred
no podla mna su najkrajsie romanticke filmy historicke.....napriklad Hazard srdc, suboj srdc a dama a zbojnik....a z tychto sucasnych....dom pri jazere.....dennik jednej lasky....tie skor nieco hovoria ....ako gycove steel a pod
Tak... Ja súhlasím s mnohými spominanými filmami... a keby som to mala doplniť, tak ja fičím teraz na filme "Flipped". Dá sa povedať, že o detskej láske, ale páči sa mi
Za mě určitě... Miluj mě, prosím, Voda pro slony, Pokání... z těch odlehčenějších romantických komedií mě dostal film Zkus mě rozesmát s Jennifer Aniston a Vánoce si už nedokážu představit bez Lásky nebeské... A nesmim zapomenout na klasiku, můj nejoblíbenější romantickej film Seznamte se, Joe Black
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Btw, podla mna su filmy podla Steelovej kus lepsie ako od Pilcherovej
aspon pre mna
Odviate vetrom dalsia klasika
Vecny svit neposkvrnenej mysle, Vrana, Romeo+Juliet
a potom take gyce(ale dobreeee) Titanic a Pretty woman
Kate a Leopold
Dirty dancing 1
Pretty woman
asi tolko
a mne sa páčili aj búrlivé výšiny
ale ked uz naozaj aby som preukazal citovost tak asi
Armageddon sice sa mi zhnusilo ze seci o tom hovoria ale couz...
once
don juan de marco
vecny svit neposkvrnenej mysle.. a to je vsetko co si pamatam a este sa mi pacilo 10veci, ktore na tebe nenavidim ale to je skreslene lebo tam bol heath
N2>Pycha a Predsudok
N3>Notebook
N4>Penelope
atd
Ako som uz pisal mne sa asi najviac pacil Moment to Remember, A , pozeral som directors cut co je o 30 minut dlhsia verzia , ale ten film ma dostal , naposledy som si tak poplakal pri Monsters s.r.o
Science of the sleep
» www.csfd.cz/film/202147-wil...
sice je to skor taka romanticka komedia, ale hlavnu hrdinku som si v tom filme velmi oblubil (cim blizsie ku koncu, tym viac).
2.Prazdniny
3.Iluzionista
4.Pod jednou strechou
5.Meet Joe Black
6.Laske na stope
7.Princ a ja
5.
2.The Notebook
3.A Walk To Remember
4.Remember Me
5.Beastly
P.S. Love you