Aj taketo to uz bolo a nie raz... ale nevadi, kedze ide v podstate o priame prezentovanie seba- svojho vkusu/nazoru, tak odpoviem, hoci tento (mainstream) typ ankety je trochu proti mojm presvedceniu
takze: Z dievcenskych Katka, Martina, Dominika, pripadne Lenka ci Veronika su fajn... (a kedze tej o najskaredsich som sa tusim anie nezucastnil pripisem aj to...) takze najmenej oblubene pre mna zenske mena su urcite Sofia, Laura, Jana z takych tych "beznych" a potom samozrejem take uletene mena ako Jozefina ci Hortenzia a podobne, ale to ani neberiem do uvahy teraz .... a
dufam ze nikoho neurazim...
no a najkrajsie muzske, hmm to je trochu tazsie ale celkom sa mi pacia trebars mena Filip, David, Michal a aj to moje je celkom milé... a naopak najskaredsie, ked zase vylucime tie neobvykle hrozne mena typu Pankrac, Servac Bonifac tak by som povedal ze sa mi moc nepacia mena ako Laco, Stevo, Juro, Stano a ani Marian ci Lubos to umna nevyhrali (a to by som este mohol menovat dalej- toto su len take najvyraznejsie... slovenske muzske mena sa mi nejak extra nepacia...)
Mne sa páči Hyacint/ Hyacinta, mať meno podľa takého kvetu by bolo fajn
Z tých použivanejších taká Zuzana, Katarína, Kvetka, Eva, Martina; Boris a Patrik samozrejme. je ich spústa pekných.
@miraculeux Neviem, proste sa mi nepaci, neznie mi to chapes... taky klasicky tazko vysvetlitelny pripad ked sa ti nejake meno ci slovo nepaci ... aha, tvoja dcera sa tak bude volat? No tak ak ju budes chciet mat ale so mnou, budes to musiet zmenit!
chlapcenske Adam a Frederik su krasne
dievcenske ma momentalne chytilo meno Livia, ale tiez sa mi paci Jana
celkove ked rozmyslam o mene, uvazujem hlavne o jeho univerzalnosti, lebo ja som si dost "uzila" vysvetlovat v zahranici, ze nie som Susanna...
na druhej strane sa mi dost pacia aj niektore netradicne alebo anglicky pisane mena, v jednom seriali je postava menom Rhydian a tiez sa mi neviem preco paci meno Grace a Joy
Chces to mat z jedinecneho a dokonaleho genetickeho materialu a zaroven este aj nastojis na mene?! Prrr, nemozes mat vsetko! Ja ti poskytnem to prve a ty mne prenechaj to druhe. Díl?! xD
Páči sa mi dosť veľa mien, ale keby som sa mala rozhodnúť aké meno dať dieťaťu tak by to bolo veľmi ťažké rozhodnutie V podstate by som dala niečo neobvyklé, neotrepané ale zase nie príliš zvláštne. Proste normálne meno čo je pekné a zároveň málo ľudí sa tak volá (alebo aspoň nie každý druhý človek - to nie že by som chcela byť nejaká extra zvláštna ale ani ja by som nechcela také nejaké fakt otrepané meno). Zo ženských sa mi páčia Emília, Adela, Lea, Olívia, atď. Momentálne sa mi najviac páči Emília, krásne meno. Z mužských asi Benjamin, Ivan, Albert, možno aj Frederik. Celkom sa mi páčia aj mená na M ako Matej, Matúš ale v poslednej dobe je ich veľmi veľa takže synovi by som asi nedala ale pekné sú
Nemám rada mená ako napr. Ľudovít, lebo je pre mňa čudné oslovovať niekoho Ľudovít a vymýšľať niečo ako Ľudo alebo Ľudko...blé (nikoho nechcem uražiť len to pre mňa nie je prieodzené)
A páčia sa mi mená ako napr. Rebeka, lebo to nie je problém tak osloviť kamarátku, dieťa alebo kohokoľvek a nijaká zdrobnenina by neznela lepšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
a páči sa mi moje
a s chlapčenských...Patrik, Dominik, Martin a este Adam
takze: Z dievcenskych Katka, Martina, Dominika, pripadne Lenka ci Veronika su fajn... (a kedze tej o najskaredsich som sa tusim anie nezucastnil pripisem aj to...) takze najmenej oblubene pre mna zenske mena su urcite Sofia, Laura, Jana z takych tych "beznych" a potom samozrejem take uletene mena ako Jozefina ci Hortenzia a podobne, ale to ani neberiem do uvahy teraz .... a
dufam ze nikoho neurazim...
no a najkrajsie muzske, hmm to je trochu tazsie ale celkom sa mi pacia trebars mena Filip, David, Michal a aj to moje je celkom milé... a naopak najskaredsie, ked zase vylucime tie neobvykle hrozne mena typu Pankrac, Servac Bonifac tak by som povedal ze sa mi moc nepacia mena ako Laco, Stevo, Juro, Stano a ani Marian ci Lubos to umna nevyhrali (a to by som este mohol menovat dalej- toto su len take najvyraznejsie... slovenske muzske mena sa mi nejak extra nepacia...)
Sára
Z tých použivanejších taká Zuzana, Katarína, Kvetka, Eva, Martina; Boris a Patrik samozrejme. je ich spústa pekných.
dievcenske ma momentalne chytilo meno Livia, ale tiez sa mi paci Jana
celkove ked rozmyslam o mene, uvazujem hlavne o jeho univerzalnosti, lebo ja som si dost "uzila" vysvetlovat v zahranici, ze nie som Susanna...
na druhej strane sa mi dost pacia aj niektore netradicne alebo anglicky pisane mena, v jednom seriali je postava menom Rhydian a tiez sa mi neviem preco paci meno Grace a Joy
a z chlapcenskych - Jakub, Michal
a z dievčenských sa mi páči Sára, Viktória, Lily, Simona, Ema,
a nenapadne mi viac
zo slovenských: Melánia, Barbara
a chlapčenské sa mi páči Patrik
@mightysheep nemám, ale meno vyberám ja
Alex - či chalan alebo dievča (ale nepáči sa mi Saša, ako volajú Alex dievča)
A este Erika, Tomáš a Tatiana
a potom Ivanka, Alexander, Lukáš, Michal, Michaela, Klára, Lucia... veľa je pekných mien
Michal, Patrik
A páčia sa mi mená ako napr. Rebeka, lebo to nie je problém tak osloviť kamarátku, dieťa alebo kohokoľvek a nijaká zdrobnenina by neznela lepšie.
Gregor, Irtiš, Hubert, Hugo, Vincent, Móric, Damián...