Malacky ..... ale ne ja som skoro nikde nebol tak nemam co sem dat par slovenskych miest potom Brno ,Breclav tam je pekne a cez par miest som prechadzal ale o nich nemozem povedat nic ked som ich videl 10 minut z okna alebo ked sme sa tam zastavili najest sa ... pockat teraz ma napadlo v Bulharsku ked som bol maly sme boli v Nesebari ci kde to bolo a vo Varne ale to si uz moc nepamatam akurat viem ze vo Varne bol taky zensky cigansky gang ktory okradal turistov nastastie nas neokradli
no a este pred 3 rokmi som bol na Rodose a jeden den sme boli aj v meste Rodos a tam bolo pekne takze asi ten Rodos bol najkrajsie mesto v ktorom som v zivote bol
Banska Stiavnica, Rajecke Teplice, Praha, Passau, Merida a urcite staroveke mesta v strednej azii, ale tam sa len chystam... tam su podla mna najkrajsie mesta
Nottingham... obdivujem to, ako dokázali priamo do mesta, cca takého veľkého ako Košice, napchať obrovský park so zámočkom, jeleňmi a jazerom... a pritom je centrum dvakrát také veľké ako u nás
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
no a este pred 3 rokmi som bol na Rodose a jeden den sme boli aj v meste Rodos a tam bolo pekne takze asi ten Rodos bol najkrajsie mesto v ktorom som v zivote bol
a inak... asi anglický Harrogate. ale aj York.
ale nádherné mesto, fakt.
Full of nothing!
Ayia Napa a Protaras na Cypre