Hmm nemám lásku .. len takého lepšieho kamaráta..a v tej chvíli to bolo možno otrepané,ale úprimné si sexy a chcem ťa,keď vám niekto zašušká do uška ..
Najkrajšie slová, najkrajšie vyznanie... A snáď sa moc nenahnevá, ak to tu nájde... Ale bolo to presne na Vianoce, keď sme spolu neboli a len som si našla takýto mail:
Si krásna... Milujem na Tebe to, ako sa pozeráš v istých chvíľach, milujem tie dni, kedy sme iba spolu, celý deň, rozprávame sa, tvoje bláznivé nálady, keď ideš zoškoly(pre lepšie vysvetlenie, keď som namrzený, tak mi to ide na nervy, aby si nechápala zle), ten zaujímavý spôsom, ako ma dať hocikedy dole... Tvoje Oči, Tvoje vlasy, Tvoj nos... Chvíle, keď ležíme vedľa seba, keď Ťa objímam okolo pása... Tvoju dušu, lebo doteraz som nenašiel krajšiu(hovor si čo chceš, je to tak), Tvoje telo, na ktoré tak rád hrám. Aj vtedy, keď to neide.
dobre, oprava, práve som sa dozvedela, že som jeho sluníčko a vôbec nezáleží na tom, že je nie je moja láska, ale proste som jeho sluníčko a je to to najkajšie, čo som za posledné mesiace, možno roky počula
asi "s tebou sa tesim na zivot" a potom kopec toho "interneho zvrateneho humoru" napr ked ma vola jeblina/oblina/dilina ale s prizvukom takeho "pomilujem ta tak, ze ta tvoj pulz dobehne v decembri" holt asi ani ja nie som na presladene reci raz mi moj byvaly povedal "si to najkrajsie co som kedy videl" a ja som sa zacala smiat , ze chudak to ma ozaj priserny zivot? A preto mi ta jeblina sedi ja nevidim romantiku a lasku v slovach , ale v skutkoch tak to je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
"veceru mas na mikrovlnke", bolo to napisane na listocku na dverach a bola to pecková večera!!
"nevieš, čo pre mňa znamenáš"
"ty si tak sladké dievča"
"moje malé dievčatko"
"ľúbim ťa mačiatko"
Si krásna... Milujem na Tebe to, ako sa pozeráš v istých chvíľach, milujem tie dni, kedy sme iba spolu, celý deň, rozprávame sa, tvoje bláznivé nálady, keď ideš zoškoly(pre lepšie vysvetlenie, keď som namrzený, tak mi to ide na nervy, aby si nechápala zle), ten zaujímavý spôsom, ako ma dať hocikedy dole... Tvoje Oči, Tvoje vlasy, Tvoj nos... Chvíle, keď ležíme vedľa seba, keď Ťa objímam okolo pása... Tvoju dušu, lebo doteraz som nenašiel krajšiu(hovor si čo chceš, je to tak), Tvoje telo, na ktoré tak rád hrám. Aj vtedy, keď to neide.
Čo na Tebe najviac milujem?
TEBA.
Celú.
(bože, kde v p.. sú tie časy)
*ide sa nepríčetne vytešovať*
" if you would really be my sickness then I wanna die for you"
"nikdy som si nemyslel,že po tom všetkom čo sme prežili,ako sme si ubližovali,že ťa budem ľúbiť"
"Vieš prečo ti neodzvoním?Lebo viem,že nie si moja.V srdci mi horia spomienky na teba.Pochop,tak sa žiť nedá.I love you"
to sú slová,na ktoré asi fakt nikdy nikdy nezabudnem