@turgon ja azse nemám rada keď neikto zle číta nechcem lacné fotáky chcem drahý foták lenže je v ronych obchodoch za rozne ceny preto ho chcem kupiť čo najlacnejšie
@hajzelodkosti zabudla som dopísat ze som cchela aj s objektívom D tam je aj s objektívom?
@fakecocacolazero hej ehj tam som pozerala velakrát ale ani za boha nezistím či ho predávaju aj s objektívom
ale v tedy to bolo lacnejsie je to velmi super fotak a myslim, ze sa da porovnavat aj s amaterskou zrkadlovkou, vlastne okrem toho, ze nema zrkadlo sa moc od nej nelisi...dokonca aj cip ma rovnako velky
@maymmey šak toto, že to je podozrivé Ja som im raz písala či majú originály a povedali, že áno..ale neviem...na stránke nikde nie je zmienka o tom či sú to napodobeniny...všade píše len že kvalitné produkty atď ...aj že to vyvážajú do eú, ameriky atď...
@maymmey ja som už minule rozmýšľala, že to risknem...za tú cenu sa to aj tak oplatí..a napr raz som mala z čínskej stránky(tam som ale vedela že nie sú originály, mali tam napodobeniny rôznych mobilov, tie mobily boli úplne rovnaké ako napr nejaká nokia na Slovensku, ale!!! nevolali sa nokia ale napr xyz)...bol to mobil v tvare hodiniek, čo sa nosil na ruke, dotykový displej, foťák, rádio, proste všetko to malo ...a používala som ho asi rok a pol bez poruchy..potom mi odišla nabíjačka a na slovensku som nemohla zohnať taký konektor...ale samotný telefón vážne nemal ani jednu chybu...
@hajzelodkosti neboj enurážaš ma pochopila som ale bože niekto sa pomýli napíše niaku hovadinu o forumu a už z toho je hádka D ach chcela by som radšej odpovede a moju otázku
@15matka14 no veĎ ja by dom to riskla ale nozaj neviem veď skusim pozreť ešte po bazároch a uvidím ale dám ti vedieť keby niečo a ty tiež zhánaš zrkadlovku?
D3100 nie je zlý začiatok. I keď mne osobne je malý do ruky. Proste taký malý prcek. Dlho som nad ním uvažoval ale zvíťazil Canon EOS 550d a neľutujem to. A keď že Canoňák, tak aj sem hodím našu variantu, a to Canon EOS 1000D alebo novší 1100D, i keď pri tom druhom je spracovanie všeliaké. Ale predpokladám, že fotiť na Kilimandžáro a do iných obdobných extrémnych podmienkach sa asi nechystáš, tak to až také zlé nebude.
@rheia - radšej si prečítam nejakú tu recenziu na foťák ako zabíjať čas vypisovaním na pokec a x ďalších zbytočných činností.
@maymmey - samozrejme sa dá nájsť aj lacnejšie a to výrazne. Ale väčšinou to sú firmy ktoré si iba podávajú krabice zo skladu do skladu. Čiže s reklamáciou, dodaním môže byť problém. Preto som vsadil na istotu a kupoval cez digimarket. Všetci si ho pochvaľujú a ani ja nemôžem povedať, teda napísať zlé slovo na nich.
@maymmey minule som im z iného mailu napísala surovo či to nie sú len imitácie originálov, (ktovie či pochopili keď som im prvýkrát písala či to sú originály) tak som zvedavá kedy a či vôbec odpíšu Dám ti potom vedieť...hej, ja už dlhšie uvažujem..ale ja by som skôr asi brala canon...ale keby z tej čínskej stránky tak asi radšej nikon, ten tam majú ladnejší ako canon zrkadlovky....
@mathulo no kedže ja mám malé ruky mne stačí a nechcem nič väčšie a nie enchystám sa fotit na kilimandžáro ja skôr makro fotografie
no zase nemusí byť uplne najlacnejší ale poznám stránky kde ho predaju za 700 a kde za 400 tak preto sa pýtam
@15matka14 daj vediet ked ospíšu DD a ja neviem brat má cannon ale men sa zdá robit s ním ako s niakou španielskou dedinov omnoho lepšie sa mi ovláda nikon a poznám viac priatelov ktorý ho maju a z tej čínskej stránky neviem zase ked oviem rodičom nech mi daju 400 eur na to aby som si objednala foták z čínskej stránky asi mi nedaju kedže moje rpíjmi su dost biedne potrebujem apson niečo z ich penazí
Ahoj, tak má zkušennost s títmo e-shopem www.honlk.com . Objednal jsem digitální fotoaparát za cca 270 €uro. Nejdříve mizerná komunikace skrze jejich link a následně již žádné informace. Zboží zaplaceno již 10 měsíců. Odpovědi na e-mail žádné. Nechal jsem prověřovat mým známým z Číny, ale řekl, že je to asi podvod - vyzkoušel také nějaké dohledání a nic. Úřady, ambasáda, Policie, nikdo Vám nepomůže. Z Europy jsou rádi, že jste se spálili a z Číny jim to je jedno, nějaké Česko, nezájem. Dříve jsem ojednával na www.dhgate.com, zda to funguje, ale zapomeňte na extra kvalitu, na kterou jsme zviklí z Evropy.
@maymmey kupi so ho v tpd.sk tam je za 436e + 4x cistenie snimaca. Je to vazne najlacnejsia cena na nete telo+ objektiv. Lebo tie nizsie ceny na heureka su len za telo bez objektivu. TPD je vazne dobry obchod, kupoval som tam aj ja fotak, na ktorom som potom rozbil displej. Aj ked mal byt odolny voci padu, na mechanicke poskodenie sa reklamacia nevzstahuje. No na moje prekvapenie s reklamaciou nebol ziadny problem a zadara mi to opravili. Takze mozem iba odporucit.
@jeddy no ok naozaj je to tam asi najlacnejšie a je to normálna firma nie niečo z ameriky bez značky z čím nemám skusenosti.. ale rozmýšlala som ešte o bazári .. mne nebude vobec vadit ked to bude par krat použité a je to lacnejšie našla som jeden za 370 eur ale neopovedaju mi na email
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
» www.digimarket.sk/...
I keď neviem, či najlacnejšie, ale je lepšie ísť na istotu. Aby v krabici neprišla nejaká kniha namiesto zrkadla.
@mathulo pri tom pixmania píše že vyrobok už nie je v predaji a pri tom druhom za 518 eur videla som niekde aj okolo 400 niečo tak neviem
» foto.bazos.sk/inzerat/1211601...
ale to mas aj s prislusenstvom, takze cena bude vyssia
@hajzelodkosti zabudla som dopísat ze som cchela aj s objektívom D tam je aj s objektívom?
@fakecocacolazero hej ehj tam som pozerala velakrát ale ani za boha nezistím či ho predávaju aj s objektívom
» www.mall.sk/kompakty-vymeni...
ale v tedy to bolo lacnejsie je to velmi super fotak a myslim, ze sa da porovnavat aj s amaterskou zrkadlovkou, vlastne okrem toho, ze nema zrkadlo sa moc od nej nelisi...dokonca aj cip ma rovnako velky
@rheia - radšej si prečítam nejakú tu recenziu na foťák ako zabíjať čas vypisovaním na pokec a x ďalších zbytočných činností.
@maymmey - samozrejme sa dá nájsť aj lacnejšie a to výrazne. Ale väčšinou to sú firmy ktoré si iba podávajú krabice zo skladu do skladu. Čiže s reklamáciou, dodaním môže byť problém. Preto som vsadil na istotu a kupoval cez digimarket. Všetci si ho pochvaľujú a ani ja nemôžem povedať, teda napísať zlé slovo na nich.
no zase nemusí byť uplne najlacnejší ale poznám stránky kde ho predaju za 700 a kde za 400 tak preto sa pýtam
@15matka14 daj vediet ked ospíšu DD a ja neviem brat má cannon ale men sa zdá robit s ním ako s niakou španielskou dedinov omnoho lepšie sa mi ovláda nikon a poznám viac priatelov ktorý ho maju a z tej čínskej stránky neviem zase ked oviem rodičom nech mi daju 400 eur na to aby som si objednala foták z čínskej stránky asi mi nedaju kedže moje rpíjmi su dost biedne potrebujem apson niečo z ich penazí
Ahoj, tak má zkušennost s títmo e-shopem www.honlk.com . Objednal jsem digitální fotoaparát za cca 270 €uro. Nejdříve mizerná komunikace skrze jejich link a následně již žádné informace. Zboží zaplaceno již 10 měsíců. Odpovědi na e-mail žádné. Nechal jsem prověřovat mým známým z Číny, ale řekl, že je to asi podvod - vyzkoušel také nějaké dohledání a nic. Úřady, ambasáda, Policie, nikdo Vám nepomůže. Z Europy jsou rádi, že jste se spálili a z Číny jim to je jedno, nějaké Česko, nezájem. Dříve jsem ojednával na www.dhgate.com, zda to funguje, ale zapomeňte na extra kvalitu, na kterou jsme zviklí z Evropy.
Myslím, že hladáš toto. G.L