Prosím vás, o dva či tri dni si už máme zvoliť maturitné predmety do 4. ročníka a ja stále neviem, čo si mám zvoliť. Ako povinný jazyk mám neminu. :/ Poraďte prosím, ktoré ďalšie dva predmety by som si mohla zvoliť? Ktoré sú z tých ľahších? Teraz mám b
2 cudzie jazyky - ang,nemina ,a NoS-ka a Sj ...to som mala aspon ja jazyky sa clovek netreba ucit to uz ma vediet ..a nosku len kuknut a Sj to je rozpravka
no aj ja som rozmyslala nad takymi predmetmi da sa to skorej zvladnut ako io a chemia? bo nosku mame len v tomto rocniku, tak neviem co ma este z nej caka bo sme este nebrali filozofiu a vraj ta je dost tazka :/
my mame praveze velmi dobru ucitelku z chemie.. ale v mojom zosite mam taky chaos, ze az a bioly je praveze dost vela na maturity nie?? :/ ci staci vediet zaklad a obkecat dako? treba na maturu aj latinske nazvy?
Riešim podobnú dilemu a mám takisto problém si vybrať...myslím že geografia patrí medzi tie najľahšie...potom možno ten dejepis. Noska je už podľa mňa tažká. Ale ťažko si nakombinovať predmety aby jednak neboli ťažké, aby k sebe pasovali a aby ti boli niečo platné na vysokú školu
Ja chcem ísť na architektúru...a pre tú by mi bodla určite maturita s matiky, ale niesom s ňou moc veľký kamarát a mám obavy...a k tej matike navyše nemam čo nakombinovať...uvažujem ešte o tom dejepise a noske...geografia by už pre mňa bola fakt posledná voľba
chémiu ani bio by som si na tvojom mieste nevyberal. Niekto tu písal že druhý jazyk by mohol byť riešenie...a s tým súhlasim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Vacsinou sa za lahky predmet berie Geografia. A Noska teda tiez nie je najtazsia vec na svete, ale to uz podla toho, ako ti co ide.
Ja chcem ísť na architektúru...a pre tú by mi bodla určite maturita s matiky, ale niesom s ňou moc veľký kamarát a mám obavy...a k tej matike navyše nemam čo nakombinovať...uvažujem ešte o tom dejepise a noske...geografia by už pre mňa bola fakt posledná voľba
chémiu ani bio by som si na tvojom mieste nevyberal. Niekto tu písal že druhý jazyk by mohol byť riešenie...a s tým súhlasim...
@adheleide z nábožka by som nezmaturovala ani omylom prepadá z neho polka triedy.. ..