ja mam skryty talent darovat vzdy nieco, comu sa nakoniec najviac tesim ja (frajerovi ps4, ktore je uz moje; vylet do zoo kontakt na narodky, z coho sa asi zblaznim od radosti
a ked som dostala svoj prvy mobil tak som cely vecer preplakala od stastia a hodiny bez pohnutia hrala hadika
a uplne najlepsi darcek bol moj kocur, to bol najlepsi den v mojom zivote!
knizku so sfotosopovanymi obrazkami mna a aleksa ktore mali predstavovat moju imaginarnu buducnost. a na zadnej strane bolo dokonca vopchatych vela sopelpapierov
kamarátka nedávno oslavovala 18násť... tak som jej kúpil kinder vajce ale pred tým som to kinder vajce otvoril ako chirurg a namiesto hračky som jej tam dal niečo na pofajč (chcela to skúsiť. dajme tomu) potom som to kinderko poskladal späť na nerozoznanie .. po rozbalení bola fakt prekvapená
no materialne najlepsi bol asi auto posledne narodky
ale uplne ze najkrajsi asi tiez tieto narodky, listok na muse od frajera ktory bol strasne prekvapko a ja som bola tak stastna ze som zomrela skoro, lebo ja som sa 2 mesiace zmierovala s tym ze na ten koncert nepojdem a bola som strasne nestastna, ale neratala som s tym ze by mi ho on dal lebo mi uz predtym dopredu dal hodnotny darcek na narodky. a zrazu ten listok vytiahol a dal mi ho a ja som skoro zomrela a sla som na muse a bolo to suupeeer :happy: :happy:
Co som dostala-neviem ci sa to da konkretizovat na jednu vec. asi skor drobne "radosti"
A co som dala..hmm myslim ze to by mali posudit skor ludia ktorych som obdarovala...a myslim ze tie najlepsie asi nebudu hmotne veci cize tazko povedat co som komu dala (co si odo mna kto vzal)
Najlepší darček čo som dostala bola dovolenka v zahraničí. Bolo to moc moc super. A ešte som dostala plyšáka helou mačka od Majuška a doteraz je to moja obľúbená vec. No a najlepší darček čo som dala? Asi žiaden. Sestra sa teraz potešila z mobilu a výletu do kolotočárne.
najlepší čo som dala...asi mobil..
najlepší čo som dostala...botičky(jedny converse a dvoje vans), mops a veľa ďalších super potešení
a najradšej dostávam peniaze za to si vždy kúpim čo presne chcem
....
mne stačí to že si niekto vôbec spomenie že tie narodeniny vôbec mám a povie mi všetko najlepšie.Ale jeden z takých naj "darčekov" bol ked mi kamoška zaspievala pred obchodom happy birthday a potom sú také materialne veci- ktoré nemôžem povedať že nechcem ale povedať ktorý je najlepší fakt neviem
no ... je to dosť osobné pre mňa ale teraz už ani nemá byť prečo tak čože ..
jeden z najhodnotnejších darov som pripravoval pre (teraz už bývalú) jednalo sa o list v ktorom som jej vyznal city - realne bol aj napísaný a v závere sme mali byť na mieste ktoré pre nás malo/nosilo hodnotu - spomienku a mal som jej niečo darovať (tak to stálo v tom liste)
..mal to byť iba obyčajný bozk, no v tom momente to malo byť to najviac čo by som jej dal a čo by pre mňa malo tu najvyššiu hodnotu a najviac ma zaujímalo ako by vlastne na to zareagovala no nič ... upustil osm od toho vtedy pretože podmienky boli trochu kritické a nejako to nevyšlo na koniec ...
a ešte jeden dar mal pre mňa vysokú hodnotu ... jednému dievčaťu ktoré som ľúbil, som daroval plyšového macka (nie som na také gýče veľmi ale zvolil osm medveďa pretože nosil metaforu tým kým bol) a navyše som napísal list s vyznaním svojich citov a zašil ho dnu do toho macka a tak som jej ho daroval a vedel že práve keď ho má pri sebe a objíma, že vôbec netuší čo nosí vo vnútri ... o nejaký čas to zo mňa dostala tak či tak
a aky najlepši darček som dostal ? hm ... asi lásku ... že bola skutočná, že som ju vôbec cítil a že ma robila šťastným ..ten bol asi najlepší
fiiiii ja neviem
na par koncertoch som pochytala trsatka a palicky a beriem to ako naj darcek co mi mohla kapela dat... jednemu bubenikovi som bola raz kupit v tescu rozky a proste to bol top
no a kamaratka mi raz dala privesok z mojej oblubenej Kanadskej oblasti, ktory bol aj v Moskve, takze ten si velmi cenim
a inak neviem, dostala aj dala som vela drahych darcekov, ktore zial neniesli ziadny zaujimavy pribeh cim pre mna stratili hodnotu
všetko od frájka. on dáva najviacsuperko darčeky. ale naj naj bol pes, vždy som túžila dostať psíka s mašľou okolo krku a frájko mi tento detský sník splnil
Frajer mi dáva najsuper veci, na prvého Valentína či čo to bolo mi vyrobil srdce z led diód na ovládanie s doživotnou zárukou. A potom skartovačku, po ktorej som vžy túžila. A trampolínu, aj keď sa najprv bál, že sa na nej dolámem. A naposledy mi spojazdnil môj vlastný blog na webe.
A kocúr na 18tku, aj keď to nebolo prekvapko ♥ A oslava bola vtedy najviac.
A ja som mu vyrobila kalendár s našimi fotkami, všetko som to ručne vypisovala a lepila, to povedal, že bolo naj. A nakreslila som mu plagát AC/DC a vyrobila fotoalbum z papiera. Aaa bratrancovi a jeho manželke som dala ako svadobný dar biele umelohmotné lyžičky ako v Pelíškoch
zivot a okrem toho, vlnu aj s hacikom od byvaleho, knihu od oblubeneho autora ci sluchatka ked sa mi predosle pokazili aaaa potesia ma vzdy veci so sovičkou
Najlepsi darcek bol od frajera,ktory mi raz kupil dve kila pico balla od haribo a styri baliky pultovych balenych oliv s mandlami a ked sme mali vyrocie,tak mi dal strasne vela zeleneho caju a bolo to mile moc! ale tak kazdy darek ma potesi,ak je mysleny uprimne. A ja som mu dala kalendar metallica a z toho mas tusim najviac radost,doteraz ho ma na stene a to je z roku 2013
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a ked som dostala svoj prvy mobil tak som cely vecer preplakala od stastia a hodiny bez pohnutia hrala hadika
a uplne najlepsi darcek bol moj kocur, to bol najlepsi den v mojom zivote!
ale uplne ze najkrajsi asi tiez tieto narodky, listok na muse od frajera ktory bol strasne prekvapko a ja som bola tak stastna ze som zomrela skoro, lebo ja som sa 2 mesiace zmierovala s tym ze na ten koncert nepojdem a bola som strasne nestastna, ale neratala som s tym ze by mi ho on dal lebo mi uz predtym dopredu dal hodnotny darcek na narodky. a zrazu ten listok vytiahol a dal mi ho a ja som skoro zomrela a sla som na muse a bolo to suupeeer :happy: :happy:
A co som dala..hmm myslim ze to by mali posudit skor ludia ktorych som obdarovala...a myslim ze tie najlepsie asi nebudu hmotne veci cize tazko povedat co som komu dala (co si odo mna kto vzal)
a raz som dostala len tak od otca listok do VIP loze na koncert Beyonce, ktory vyhral
najlepší čo som dostala...botičky(jedny converse a dvoje vans), mops a veľa ďalších super potešení
a najradšej dostávam peniaze za to si vždy kúpim čo presne chcem
....
jeden z najhodnotnejších darov som pripravoval pre (teraz už bývalú) jednalo sa o list v ktorom som jej vyznal city - realne bol aj napísaný a v závere sme mali byť na mieste ktoré pre nás malo/nosilo hodnotu - spomienku a mal som jej niečo darovať (tak to stálo v tom liste)
..mal to byť iba obyčajný bozk, no v tom momente to malo byť to najviac čo by som jej dal a čo by pre mňa malo tu najvyššiu hodnotu a najviac ma zaujímalo ako by vlastne na to zareagovala no nič ... upustil osm od toho vtedy pretože podmienky boli trochu kritické a nejako to nevyšlo na koniec ...
a ešte jeden dar mal pre mňa vysokú hodnotu ... jednému dievčaťu ktoré som ľúbil, som daroval plyšového macka (nie som na také gýče veľmi ale zvolil osm medveďa pretože nosil metaforu tým kým bol) a navyše som napísal list s vyznaním svojich citov a zašil ho dnu do toho macka a tak som jej ho daroval a vedel že práve keď ho má pri sebe a objíma, že vôbec netuší čo nosí vo vnútri ... o nejaký čas to zo mňa dostala tak či tak
a aky najlepši darček som dostal ? hm ... asi lásku ... že bola skutočná, že som ju vôbec cítil a že ma robila šťastným ..ten bol asi najlepší
na par koncertoch som pochytala trsatka a palicky a beriem to ako naj darcek co mi mohla kapela dat... jednemu bubenikovi som bola raz kupit v tescu rozky a proste to bol top
no a kamaratka mi raz dala privesok z mojej oblubenej Kanadskej oblasti, ktory bol aj v Moskve, takze ten si velmi cenim
a inak neviem, dostala aj dala som vela drahych darcekov, ktore zial neniesli ziadny zaujimavy pribeh cim pre mna stratili hodnotu
A kocúr na 18tku, aj keď to nebolo prekvapko ♥ A oslava bola vtedy najviac.
A ja som mu vyrobila kalendár s našimi fotkami, všetko som to ručne vypisovala a lepila, to povedal, že bolo naj. A nakreslila som mu plagát AC/DC a vyrobila fotoalbum z papiera. Aaa bratrancovi a jeho manželke som dala ako svadobný dar biele umelohmotné lyžičky ako v Pelíškoch
A najkrajší darček, ktorý som dostal, asi..