Všetky diela R. Pilcherovej ma dokážu nemožne rozosmutnieť, pretože sa musím hlboko zamýšľať nad ťažkou prácou tejto autorky, ktorá spočíva v jej bezbrehej invenčnosti. A potom som smutný, že nie som ňou.
ale totálnym špecifikom v tejto kategórii je Forrest Gump, lebo na jednej strane ako sa na tom filme dá krásne zasmiať, je to film, pri ktorom som schopná rozrevať sa v ktorejkoľvek jeho sekunde, ak by som sa nad tým hlbšie zamýšľala...no a na konci, pri tej scéne kde je Forrest pri hrobe Jenny, revem stále.
a ja som zabudla dat svojich favoritov... green mile, forrest gump su jasne, potom Marley a ja (som precitlivena na psov). Ale naposledy som si poplakala pri Bucket List-e alebo pri Seven Pounds s Willom Smithom. to je fakt smutné
Koizora jediný film či dorama, ktorá ma dokázala v živote rozplakať. Nikdy som pri žiadnom filme neplakala. To čo ostatní nazývali dojáky, som len pozdvihla obočie a "čo to?" no a Koizora, to je niečo krásne, nádherné, srdcervúce :
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
kraasny
niežeby to bol doják, len prudko perfektné
Ale asi taky ten moj najsilnejsi je Eternal Sunshine od Spotless Mind
ale totálnym špecifikom v tejto kategórii je Forrest Gump, lebo na jednej strane ako sa na tom filme dá krásne zasmiať, je to film, pri ktorom som schopná rozrevať sa v ktorejkoľvek jeho sekunde, ak by som sa nad tým hlbšie zamýšľala...no a na konci, pri tej scéne kde je Forrest pri hrobe Jenny, revem stále.
všetky tie predomnov sú síce pekné a dojímavé, ale viacmenej len na vyronenie slzičky, nie na plakanie a rumazganie