Mafiani, Sumrak Bossov a Osudove okamziky. Sice su to serialy, ale tak filmy moc nepozeram. A Milana Reichela neviem rozdychat do dnes... Svatec on nikdy nic... On sa len zviezol...
pozeraval som o vesmire a kvantovej fyzike, kym som ich vsetky nevypozeral =D
teraz uz skor priamo prednasky
a chystam sa na Borderless od Lauren Southern (zadara legalne na youtube, ak by ta zaujimal), jej veci sledujem uz dlhsie takze viem ze bude kvalitny, ale zaroven je jasne ze to bude dost depka, takze som sa nan este neodhodlal.
Raz som pozerala jeden dokument o rastlinách a bol veľmi pútavo natočený, ale žiaľ nepamätám si, ako sa volal (čo ma mrzí, lebo som to nemohla dopozerať a rada by som si to pozrela)..ale bol fakt super, keďže to je roky dozadu a pamätám na to stále
A inak ma dosť bavia dokumenty o hmyze a kriminálne dokumenty
napríklad Šmejdi, Tajemství pohlaví, Epigenetika, Deti zo stanice Leningradská, Stanfordský väzenský experiment a najnovšie čo som videla, je tento o Márii Montessori
V poslednej dobe sa mi dlho drží v hlave "Mommy Dead and Dearest" Neuveritelný príbeh a doteraz nchápem ako sa mohlo všetko v tomto prípade vlastne uskutočniť...
Mne sa páčia dokumenty o tom, ako funguje ľudský mozog, o jedle, o psychiatrii a neurológii, potom rôzne medicínske dokumenty.... a potom som zvykávala pozerať dokumenty o rôznych náboženstvách a sektách
a pamätám, že prvý dokument, ktorý som cielene pozrela v anglčitine bol o kanadskej prírode :3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Die große Stille.
Samsara.
Baraka.
a velka vacsina od Vice
- toho vyplyva ze najviac oblubena tema dokumentov je soušl išjus
porozmyslam este, videl som ich vela ale neprichadzaju mi na um teraz
najviac oci otvarajuci pre mna bol The True Cost
mam rada tiez dokumenty o zvieratkach a pod
A hudobné mám rada, napr. Sound city ma bavilo.
Koyaanisqatsi / Baraka / Samsara
Earthlings
Speciesism: The Movie
The Ghosts in our Machine
Wild Wild Country
od neho mam rad Encounters at the End of the World
a
Where the Green Ants Dream (mix faktu a fikcie)
teraz uz skor priamo prednasky
a chystam sa na Borderless od Lauren Southern (zadara legalne na youtube, ak by ta zaujimal), jej veci sledujem uz dlhsie takze viem ze bude kvalitny, ale zaroven je jasne ze to bude dost depka, takze som sa nan este neodhodlal.
A inak ma dosť bavia dokumenty o hmyze a kriminálne dokumenty
a pamätám, že prvý dokument, ktorý som cielene pozrela v anglčitine bol o kanadskej prírode :3