aky je podla teba najlepsi film co bol kedy natoceny? (tvoja srdcovka, vyborne spracovanie, vyborne obsadenie, skvela zapletka alebo rozuzlenie, napatie, ...)
uf... je ich viac napriklad z ceskych uplne masakralne su pelisky... alebo take fimfarum ale naozaj silno citovo naviazana som na bridget jones ved my vieme preco
No tak vyborne rozuzlenia maju urcite filmy Siesty zmysel,Prekliaty ostrov..Vyborne spracovanie aj obsadenie ma u mna Requiem za sen,ale pacili sa mi filmy Vykupenie z veznice Shawshank,Gran Torino,Znamenia atd...
Vrana s brandonom lee, krasny pribeh, zivot je zradna devka= skutocna udalost, fakt tvrda,,, hell ride,, ale vrana je vrana nie koli tomu ze brandon tam umrel, no uzastny pribeh
noc s naostrenou britvou. no proste je to celkom dobrý horor ale logika toho filmu mi ušla na celej čiare . Ak sa nebojíte pozerať horory tak si ho pozrite, a ak ho pochopíte tak mi napíšte logiku toho filmu.
je ich vela vela tak napriklad urcite Zivot je krasny, V jako Vendeta, Ospala diera, Fantom opery, The Milion dolar hotel, Iluzionista, Dokonaly trik, K-PAX
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
inak som naposledy pozeral asi Shutter Island... po tom filme som si nebol istý ani tým, aký deň vtedy bol
Okrem tých aj Inception a Pulp Fiction vdaka Pulpu som si zamiloval dialogy
Prekliaty ostrov, atd..........
Znamenia,Pevne puto