ahojte! myslite,ze sa da prekonat temperament resp. charakter? ak mas v temperamente,ze mas viac priatelstiev,ale ani jedno take naj,ak si vo vztahoch nestaly da sa to prekonat? robit nieco,co nie je pre teba prirodzene ? a co ak taky clovek chce najlepsi
@kahermilin no keď si vsugeruješ do hlavy, že ich naozaj máš a berieš to ako fakt, tak ver tomu že to nikdy neprekonáš... a vtedy máš proste smolu, nič sa nedá robiť...
tak zostaň sama sebou.... ani ja nemám "najlepšieho kamoša/kamošku" a nejako extra mi to neprekáža... proste ja mám všetkých rovnako rád akurát iba rozlišujem to, komu verím viacej a komu menej
a podľa mňa "nasilu" ak si vyberieš dakoho a začneš sa mu venovať to je hlúposť
skôr to tak vždy býva , že najlepší kamoši sú tí, ktorí spolu bývajú najdlhšie... čiže chodia spolu často von a podobne.. väčšinou sú z toho istého mesta/sídliska atď...
@kahermilin Len tak si vybrať človeka určite nie. Určite ti je niekto sympatický, máš s ním spoločné záujmy a podobne. Tak s ním skús ísť niekedy von, alebo sa mu občas prihovoriť, ale všetko len nenútene, nie nasilu, tak sa priateľstvo vytvoriť nedá. Možno chodíš s niekým na rovnaký krúžok, máš s ním nejaký predmet v škole alebo sa pravidelne niekde stretávate. Neviem, či existuje na to nejaký návod, ono to musí prísť samo. A keď nepríde, tak to nebolo to pravé priateľstvo.
Tiež mám veľa super kamarátov ale žiadnu "naj kamošku" ... Nie preto, že by som nemohla mať, ale proste nechcem, nechýba mi.. Som spokojná, samostatná a keď mám s niečím problém viem, že sa môžem vždy obrátiť na môjho priateľa, ktorému môžem všetko povedať a to mi stačí
@ikuto aby som to upresnil.... ak cloveku nieco nejde, nie je v niecom uspesny najprv hlada sposoby ako menit a prisposobit okolie tak, aby dosiahol v danej veci uspech.
Pokial mu to nevide, v dalsej faze si uvedomi, ze musi zmenit sameho seba, lebo inakadial cesta nevedie a to je kluc k tej 13tej komnate, lebo tymto uvedomenim ziska schopnost zmenit sameho seba. Zacne robit veci, ktore nerobil a spravat sa tak ako je mu to neprirodzene, doslova pretvarovat a po nejakom case si svoj novy styl osvoji a skutocne sa zacne menit a to co len hral zacne byt casom on sam.
Toto ale mozno dosiahnut len z vlastnej vole a chcenia zmenit sa nikoho nemozeme zmenit zvonka natvalo.
Ak niekoho menime zvonka, tak jeho zmena sa vytrati v momente, ked sa vytrati nas vplyv na dotycnu osobu.
Cize nemozes niekoho natrvalo zmenit, ale pod tlakom okolnosti mozes zmenit natrvalo sameho seba.
@hluzar ono to je pekne napísané, ale či to ozaj funguje... skúšal si to už na sebe v dačom?
ja som napríklad skúšal sa v dačom zmeniť, a aj mi to chvíľku šlo lenže potom sa to vrátilo späť do starých kolají... proste, je to veľmi ťažké, zmeniť svoju povahu... aj keď sa mi to dakedy nepáči no nejako to nejde zmeniť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
dá sa, samozrejme že sa dá, ono to sú len predpoklady, že človek s istým charakterom, má iba pravdepodobne také vlastnosti...
@ikuto a ked chcem zostat sama sebou?
ale to si len tak mam vybrat cloveka a zacat sa mu viac venovat?
a podľa mňa "nasilu" ak si vyberieš dakoho a začneš sa mu venovať to je hlúposť
skôr to tak vždy býva , že najlepší kamoši sú tí, ktorí spolu bývajú najdlhšie... čiže chodia spolu často von a podobne.. väčšinou sú z toho istého mesta/sídliska atď...
Pokial mu to nevide, v dalsej faze si uvedomi, ze musi zmenit sameho seba, lebo inakadial cesta nevedie a to je kluc k tej 13tej komnate, lebo tymto uvedomenim ziska schopnost zmenit sameho seba. Zacne robit veci, ktore nerobil a spravat sa tak ako je mu to neprirodzene, doslova pretvarovat a po nejakom case si svoj novy styl osvoji a skutocne sa zacne menit a to co len hral zacne byt casom on sam.
Toto ale mozno dosiahnut len z vlastnej vole a chcenia zmenit sa nikoho nemozeme zmenit zvonka natvalo.
Ak niekoho menime zvonka, tak jeho zmena sa vytrati v momente, ked sa vytrati nas vplyv na dotycnu osobu.
Cize nemozes niekoho natrvalo zmenit, ale pod tlakom okolnosti mozes zmenit natrvalo sameho seba.
ja som napríklad skúšal sa v dačom zmeniť, a aj mi to chvíľku šlo lenže potom sa to vrátilo späť do starých kolají... proste, je to veľmi ťažké, zmeniť svoju povahu... aj keď sa mi to dakedy nepáči no nejako to nejde zmeniť
ale rátaj s tým, že ak odstrániš nejakú chybu, tak ľudia, ktorí ju majú, ti pôjdu na nervy
vtedy uvidíš, ako dobre si spravil, no zároveň ti nebudú istí ľudia sympatickí.........