Máte najlepšieho kamaráta/kamarátku alebo ho nemáte a chceli by ste? Alebo si mylíte, že nie je dobré sa takto viazať na jedného človeka? Ak máte, mám 2 otázky:
1.Ako dlho?
2.Stále toho istého alebo ich bolo viac?
ja mam viac kamaratov a priatelov a kazdy je pre mna v nieocm dolezity, nie je jeidny clovek co by bolo pre mna vsetkym, neviem ci sa to vobec da, mozno v inych pribehoch ako v tom mojom
no mam najlepsieho priatela pozname sa od minulych vianoc zvlastne ze? ale rozumieme si dokazeme sa podrzat ale ma to jednu malu vadu byva daleko odo mna a predtym som nikoho takeho kto by bol mojim skutocnym priatelom nenasla
najlepsi...to sa neda povedat ktory z nich najlepsi, kazdy ma svoje chyby ale s jedno sa poznam 13 rokov a stale sme skoro v podstate najlepsie kamaratky
mam viac naj kamaratiek / kamaratov... nikto nie je taky naj,mozno moja sestra lebo ten vztah je taky najblizsi.. neviem,uz si davam trocha odstup od ludi,snazim sa moc nenaviazat na nejaku osobu,aj ked jej verim..lebo som sa uz v jednej kamoske sklamala a nechcem to zazit znova..
mala som najlepšiu ale z jej strany to už nie je tak ako kedysi, a teraz ked chcem ist niekam von tak mi to pride ako keby som sa jej vtierala a po istom podraze by som ju už asi nenazvala najlepšou kamaratkou
teraz si držím skôr taký odstup a verim tak akurat sama sebe
mam 4 NAJ kamosky a su fakt tie NAJ akurat dneska sme si nakupili v lidli kopec chipsov a keksikov a presedeli cely vecer na chodbe v bytovke a jedli a kecali a smiali sa a neviem si predstavit, ze by som bola bez nich akoze jasne ze sme mali tazke obdobia, ked sme uz boli na pokraji rozpadnutia, ale stale sme to prezili... a zatial je to len asi 3-4 roky, ale pripada mi to uz akoby cely zivot
mam asi 3 mesiace...dufam ze dlho budem mat,stale toho isteho a za nic na svete by som ho nevymenila,a je to ten naj clovek akeho poznam...staasne ho mam rada a je oba jedna osobaktora a mu vyrovnava lenze nanestastie s nou nemozem byt tak casto a preto mi je misko blizsi
Mam najlepsiu kamaratku s tou sa poznam uz 10 rokov ale tak naozaj kamaratit sme sa zacali pred 5 rokmi a odvtedy sme spolu A mala som aj najlepsieho kamarata kt.som spoznala pred rokom,ale uz neni kamarat....uz je to moja laska
najlepsieho kamarata poznam14 rokov...spravila by som pre neho vsetko a nic od neho na oplatku nic nechcem...samozrejme nase kamaratstvo sa formovalo roky a vela ludi ako "naj" som vystriedala ale toto je prvy clovek u koho mam pocit ze stoji zato a mozem sa o neho opriet
Mal som najlepsieho priatela....fakt,spriaznenu dusu...zohraty tím....potom dokonca dvoch..boli sme taka štastna trojka...vsade spolu vzdy spolu.....nuz a potom sme sa stali staršími kazdy si nasiel partnera a je to v pici...asi tak
Ja sy predstavujem pod najlepšímkamaratom takeho cloveka čom šecko poviem...a taq...ako rozmýšlama si takeho ani nemam... sice mam vela kamaratov ale žiadnehonejako velmie xtra dobreho nie....asi je to tým že malo veím ludom..šak v dnešnej dobe sa verit ludom už ani nedá...
od skolky asi po 2.triedu na ZS som mala najlepsiu kamaratku,boli sme aj spoluziacky avsak potom som odisla na inu skolu a tak to pomaly zacalo medzi nami upadat,neskor sme boli iba kamaratky,nase priority,zivoty a nazory sa za tu dlhu dobu velmi zmenili,dlho som nemala ziadnu taku najlepsiu kamaratku a potom od 8.triedy som si nasla 2super kamaratov,su to ti najlepsi chalani akych poznam,zazili sme toho strasne vela spolu,tolko srandy jak my 3ja nikto iny isto nezazil doteraz nam to este vydrzalo...a este mam jednu najlepsiu kamaratku s ktorou sa poznam necely rok a tato osoba mi najviac na svete rozumie,100krat viac ako cela moja rodina dokopy,co si nesmierne vazim
s mojou najlepsou kamoskou sa poznam dva a pomaly uz tri roky...je jednym z mala ludi co mi rozumie...mam aj najlepsieho kamosa ale to uz je dost komplikovany vztah
hej mám najlepšieho kamaráta...môjho psa... ako dlho ho chcem mať????do konca môjho života...škoda, že to nejde...a stačí mi jeden....netreba mi viacerých....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
2. cim viac ich bude citat tym lepsie
Ak sa nezbavis kamaratov z detstva v puberte, tak sa ich nezbavís uz nikdy.....
SUPER!!!!!
ze Romanka?
teraz si držím skôr taký odstup a verim tak akurat sama sebe
teraz sa snazim udrzat si kamaratstvo s inou holkou... no pochybujem, ze to bude este niekedy bude aspon trocu take intenzivne ako predtym
2. bolo ich viac
2. postupne sa popridavali
a kamosku..no mam dobre kamosky..jednu ale je to take......co ja viem..
dalsiu spriaznenu dusu som na strednej stretla... nech zije lyziarak a ine kafe
a naj kamosov mam viacerych...