najlepší? keď som mala šesť tak som vonku stretla môjho vtedašieho frajíra. Zastavil ma a oznámil mi že má už 5 báb a že to už nestíha. Tak som povedala dobre a išla domov
najhorsi? v skolke, povedala mi ze idu byvat do Brezna, plakal som cely den a najlepsi? po pol litri vodky s dievcatom s ktorym som nikdy nechodil padol navrh, ze by sme to mali spolu skoncit
Najlepší... existuje také niečo, ako dobrý rozchod?! Ale tak keď sa to tak vezme, tak asi ten s mojím prvým chalanom - oznámila som mu to, aj keď som sa cítila za to strašne, ale vzal to v pohode... lebo to, že vlastne dostal kopačky mu došlo až o pár dní neskôr (pamätná správa na icq "takže to bol fakt koniec???"...)
tak ja som mal asi len 2 take normalne rozchody (teda "normalne" -1 cez fon a 1 cez net) mno a ten 1. bol najhorsi, bo bol zakerny a alibisticky a ten 2. logicky najlepsi, bo obaja sme to chceli a nikto tak nesmutil
najhorší..prišla mi smska, že by sme to mali skončiť..a aj ten ďalší bol najhorší lebo revem z neho dodnes..
a najlepší..hmm žiadny nie je dobrý ale na tomto sa dnes zabávam SMS : "mali by sme sa porozprávať. stretnime sa." a odpoveď : "ani ja už s tebou nechcem chodiť."
najhorší bol rozchod s chalanom, s ktorým som ani nechodila, len sme sa vyše roka dávali dokopy a nič z toho nebolo, bola som mimo 3 roky aj dáke drobné.
a najlepší bol na základnej, na prvom stupni. mala som platonickú lásku, už od prvej triedy sa mi páčil ale keď sa 4 roky nijak neprihovoril, nakreslila som mu kopačky a hodila do schránky odvtedy ma registroval že žijem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a najhorší? "ty vyjebaný kokot! Myslel som si, že si iný, ale takých štetiek ako ty mám plné okolie!" a tak
Najlepší... existuje také niečo, ako dobrý rozchod?! Ale tak keď sa to tak vezme, tak asi ten s mojím prvým chalanom - oznámila som mu to, aj keď som sa cítila za to strašne, ale vzal to v pohode... lebo to, že vlastne dostal kopačky mu došlo až o pár dní neskôr (pamätná správa na icq "takže to bol fakt koniec???"...)
a najlepší..žiadny nedokážem nazvať najlepším. ani dobrým, aj keď to bolo v konečnom dôsledku správne rozhodnutie.
( @midnightlady pozná )
Najhorší s Luciou... tá sa zabila...
a najlepší..hmm žiadny nie je dobrý ale na tomto sa dnes zabávam SMS : "mali by sme sa porozprávať. stretnime sa." a odpoveď : "ani ja už s tebou nechcem chodiť."
a najlepší bol na základnej, na prvom stupni. mala som platonickú lásku, už od prvej triedy sa mi páčil ale keď sa 4 roky nijak neprihovoril, nakreslila som mu kopačky a hodila do schránky odvtedy ma registroval že žijem