Firefox používam momentálne, na Linuxe sa nemôžem sťažovať - ide úchvatne ale čo si pamätám, tak na Windowse mi vždy nejak lagoval...tam len Chrome používam, to je moja láska a Operu som tiež jedného času používal, ale nepáči sa mi z dôvodu, že je strašne pomalá...a keďže mám pomalý net, bola to pri nej samovražda...(áno, uznávam, že možno bolo len treba niečo nastaviť, ale tak kto má teraz na to čas?
to je hrozne subjektívne, ja milujem firefox kvôli designu, kvôli tomu že k nemu existuje firebug, a zo zvyku. chrome mám celkom rád, len sa mi nepáči ako vie zaťažovať procesor keď pustím nejaké flashové video, a hrozne mi vadí nemožnosť zoom/unzoom-u obrázkov pokiaľ sú väčšie ako obrazovka. opera je mi nesympatická layoutom, pomalosťou a zo zvyku. safari hnusne renderuje fonty a cssko všeobecne a aj na pcčku má vlastné a zle nakódené UI ktoré to celé strašne spomaľuje a robí z toho v ramke giganta úplne zbytočne. internet explorer bytostne neznášam hlavne kvôli nekonečným stovkám zabitých hodín pri designovaní stránok kedy som pre neho musel písať prakticky úplne nové htmlko a cssko alebo krvopotne metódou pokus omyl hľadať okľuky a css hacky na to aby stránku vôbec použiteľne zobrazil (a aby som pritom nerozbil jej renderovanie vo všetkých ostatných ktoré sa narozdiel od neho správali podľa štandardov), a preto že bol vo všeobecnosti absolútne neschopný a dogabaný. dneska už až tak veľmi nie je, ale po tých zážitkoch je to skrátka nenávisť na celý život.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
* opera je pre mna najlepsi, ale chrome je tiez velmi dobre nakodeny, kazdy tab otvara ako novy proces.