v skolke, ja ako novopriselec som sedela na tej detskej stolicke a ona chodila po stvornozky okolo mna (alebo to bolo naopak? to by som sa jej musela spytat) a ja som sa jej opytala, ci je dievca alebo chlapec (v tej dobe bola ostrihana na chlapca)
kedysi som mala..spoznali sme sa cez rodičov a druhý, to sme sa spoznali pri sánkovaní u babky ... ale s oboma už nie som v kontakte ... a v súčasnej dobe nemám...
mala som najskôr jednu na prvom stupni, to sme sa spoznali v škole normálne v triede ale my sme sa prvé tri roky nemali rady a potom sme boli naj kamošky.teraz sme len spolužiačky nič viac.
.. momentálne mám dve super kamošky jednu som spoznala v triede a s jednou som sa spoznala na volejbale...a dosť sa kamarátim s jedným chalanom s ktorým sa poznám 11 rokov ale nedá sa povedať že by sme boli naj kamoši..taký brat a sestra... a ešte jedného tiež z triedy..
ale nemám takú spriaznenú dušu.. nemám človeka ktorému 100% dôverujem a to ma mrzí..a nedokážem sa úplne otvoriť každému..každému poviem niečo ale nikomu nepoviem všetko....
chvilku sme po sebe cumeli v krcme (chvilka = par tyzdnov), potom nas zoznamili spolocni zhruba kamarati, par tyzdnov si nevedel zapamatat ako sa volam a nakoniec je z toho ta najuzasnejsia vec na svete
bolo to v škole hned sme si sadli ale najlepšie na tom bolo sme zistili že obaja sme sa hlásili na iný odbor a to na ten istý lenže tam ani jedného nevzali a tak či tak nás dali dokopy a sú to roky a stále sa máme o čom baviť
mala som jednu v Prahe..no potom sme sa prestahovali a tu som spoznala dalsiu..no skoly nas rozdelili a nas vztah asi nebol natolko silny, aby nas nerozdeli...a odkedy som na strednej mam uplne naj naj naj kamosku
Prvýkrát som ju videla na prijímačkách na školu, to sme mali 9 rokov Sedela predomnou o dva rady a mala fialové tričko s rybičkami
Neskôr sme zistili, že sme v druhej triede vraj boli spolu v tábore, ale nevedeli sme o tom
No a po tých príjimačkách sme potom boli spolužiačky a to som nejako neregistrovala, ale po lyžiarskom v tercii som raz prišla za §ou na bicykli lebo sme sa tam trocha začalu baviť a odvtedy to šlo 5 rokov.. @silence !
Moj tato ešte v anglicku ppracoval v jednej firme na notebooky a bol na oddelení kde boli slováci. Mal tam jedného kolegu čo mal dcéru vo veku mňa a môjho dvojčaťa. Bývali sme asi 500m od seba a tak sme spolu chodili do škôlky aj do prvého a druhého ročníka do školy. potom keď zrušili firmu tak sme sa spolu s nimi presťahovali na slovensko. bývame neďaleko od seba a trávime spolu celé dni a ešte aj spolu chodíme na krúžky a do školy. myslím že nás spojilo aj to že máme zahraničné mená(ja som nelly sestra je cloe a naj kamoška amy) a sme tak trochu odlišné od o statých preto že stále máme anglické zvyky aj keď žijeme na slovensku. mám ju veĺmi rada vždy si z ňou pokecám a pozdvihne ma keď som smutná. a je s ňou úžasná sranda. je to proste ideálna kamoška.
Spojila nas stredna pred 3 rokmi. Aj ked sme neboli na rovnakom odbore chodievali sme kazde rano spolu do skoly. Potom sme sli von, chodievali behavat spolu .. Nakoniec kazdy den spolu .. nemenala by som a dakujem jej ze si ma nasla
A naj kamosa cez net . Zacali sme si rozumiet, sli sme von .. a takto sa z toho vyklul genialny ciste priatelsky vztah
najlepšia priatelka?na pokeci...žiarlila som na ňu,lebo si na ploche v Metal Music písala s mojim priatelom...no a potom sme si začali písať a zistila som,že je to moja druhá polovička
a najlepší priatel?bývalý najväčší nepriatel nenávideli sme sa najviac na svete...a nejakým spôsobom sme sa potom začali baviť,ospravedlnili sa jeden druhému za veci čo sme si spôsobili a teraz je to môj najlepší priatel
Praveze je presne toto jedna z veci, ktore si az tak velmi nepamatam. Napriklad som sa pred par rokmi dozvedela, ze sme spoluziacky uz od skolky, ale bavit sme sa zacali asi v siedmej triede na ZS. Tusim sme si nejak zacali pisat listocky po triede a bavit sa o Superstar
cez net, vďaka tomu že som mala na pokeci dané fotky CSI a potom neviem prečo sme si prestali písať a teraz pred rokom znova vďaka tomu že tam mám fotky 3 Days Grace, obe milujeme túto skupinu a to nás zas spojilo
Najskôr som mala najlepšieho priateľa - chalana. To som mala 6 rokov a spojili nás spoločné hry, lenže už sa dávno nehrávame, takže aj priateľstvo pominulo...
Teraz mám dve naj. S jednou nás dala dokopy učka na základnej, keď sa rozhodla, že bude robiť v triede poriadky a všetkých rozsadí. No a nás dve posadila spolu. Asi preto, že sa jej zdalo, že sme rovnako tiché a bla bla...
A tá druhá je z rodiny. Je to segranka. Chodili sme spolu na strednú aj na výšku.
Môj najlepší priateľ mužského rodu mi najprv fyzicky aj psychicky ublížil, a teraz je mojim priateľom. Tam asi platilo to, že z najväčších nepriateľov sa stávajú najlepší priatelia...neviem, prečo, ale je to tak
čo som myslel, že sú najlepší kamaráti, tak boli asi rok.. stále niekto iný... ale sú to stále len moja partia, ktorej sa nedá dôverovať... takže nemôžem nazvať ani všetkých spolu, ako najlepšiu partiu...
snaď konečne vypadnem zo školy, a nebudem na nich tak naviazaný
chodili sme spolu do školky...nikto sa so mnou nebavil iba ona....a u nej to bolo asi podobne..tak dve outsiderky...naj kamošky už ted chodíme spolu na strednú ....boli aj hááádky..ale vždy sme sa udobrili
hmm..ako som spoznala moju najlepšiu priateľku?? už by som skôr vravela v minulom čase.. spoznali sme sa len tak akoby náhodou a už odkedy sa stala mojou nepriateľkou už nemam najlepšiu priateľku a ani nebudem mať..lebo po tom čo mi ona urobila..už nebudem veriť nikomu..ona mi prebrala chalana...a to bolo to najhoršie čo sa mi v živote mohlo stať..dôverovali sme si..tak som jej povedala kedy a kde mam rande..ona si z mojho mobilu opisala jeho telefonne čislo a zavolala mu..mali sa stretnut 15 minut pred našim stretkom..a ked som ja tam potom došla..a videla som ich bozkavať sa.. mala som dosť..neviem čo mu natlačila do hlavy že jej tak rychlo podľahol...kym pritom..kym ja som sa s nim prvykrat bozkavala prešlo aj tretie stretko..preto..odvtedy už nikomu nebudem doverovať až tak..že by som mu vravela všetko...
@ludusinqa95 ver mi že to nieje to najhoršie čo sa ti v živote mohlo stať.. a s toho čo si napísala predpokladám že ona ťa za najlepšiu priateľku určite nemala absolútne si nevážila tvoju dôveru a to čo je medzi vami. a vieš čo? buď rada že ti toho chalana prebrala pretože keď sa s ňou bozkával 15 minút po tom ako sa s ňou spoznal a ešte zakiaľ čo stále ?chodil? s tebou tak.. by váš dlhodobejší vzťah vizeral asi tak že by ťa čo najrýchlejšie presvečil aby si mu dala a potom by ťa odkopol SMS-kou (akože ja nemám patent na pravdu.. ale príde mi to veľmi reálne) neviem či mám právo ti dávať rady.. ale konieckoncov je tu sloboda prejavu takže si skromne myslím že na chalanov máš ešte čas možno si to už počula viac krát a nevravím že je to preto lebo sa nemôžeš naozaj zaľúbiť a nevravím že taký vzťah nemôže byť dobrý.. ale nič nezmeškáš o tom som presvedčená ak sa ti zapáči nejaký chalan prečo by ste sa museli hneď bozkávať no dobre to už je z cesty.. ešte dodám že to ako tam píšeš že už nikomu nebudeš veriť.. to ma fakt vôbec absolútne nijako neprekvapuje pretože to je momentálne mezdi teenagermi veľmi populárna fráza (ale nepochybujem o tom že to myslia vážne) takže ti sem nebudem písať že "neboooj nájde sa niekto" ..lebo ty ho už aj tak určite (aspoň podvedome hľadáš) ..sakra to je najdlhší komentár aký som v živote napísala..
na nete cez meusmortuusmedietas komentovaal jej fotkku tak som jej napísala a čil sa máme mocrad a podporujeme sa aby sme nemali depky a aby nám celkovo vyšlo v živote všetko čo si zaumenime ťsháme sa zo sračiek navzájom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
vlastne myslela som si že ju mám no nakoniec som nemala
Best "Loverman" ...
inak som asi podobne ako @bonita
.. momentálne mám dve super kamošky jednu som spoznala v triede a s jednou som sa spoznala na volejbale...a dosť sa kamarátim s jedným chalanom s ktorým sa poznám 11 rokov ale nedá sa povedať že by sme boli naj kamoši..taký brat a sestra... a ešte jedného tiež z triedy..
ale nemám takú spriaznenú dušu.. nemám človeka ktorému 100% dôverujem a to ma mrzí..a nedokážem sa úplne otvoriť každému..každému poviem niečo ale nikomu nepoviem všetko....
a o od vtedy sme najlepší kamaráti @curtis132
A potom už asi trinásť rokov jednu najlepšiu priateľku, hoci si to tiež nehovoríme, ale vlastne to vieme obe.
Neskôr sme zistili, že sme v druhej triede vraj boli spolu v tábore, ale nevedeli sme o tom
No a po tých príjimačkách sme potom boli spolužiačky a to som nejako neregistrovala, ale po lyžiarskom v tercii som raz prišla za §ou na bicykli lebo sme sa tam trocha začalu baviť a odvtedy to šlo 5 rokov.. @silence !
i v ženskom i v mužskom rode.
hoci, aj tí raz odídu, lebo nebudeme spolu naveky.
ľudia prichádzajú a odchádzajú.
nakoniec človek aj tak ostane sám.
hmmm.... predtým než sa z nás stali priatelia, sme sa na smrť nenávideli. no nenávisť sa postupne ztransmutovala do priateľstva. trvá už 5 rokov
poznáme sa asi už 13 rokov a asi 3 či 4 roky sme najlepšie kamošky
A naj kamosa cez net . Zacali sme si rozumiet, sli sme von .. a takto sa z toho vyklul genialny ciste priatelsky vztah
a najlepší priatel?bývalý najväčší nepriatel nenávideli sme sa najviac na svete...a nejakým spôsobom sme sa potom začali baviť,ospravedlnili sa jeden druhému za veci čo sme si spôsobili a teraz je to môj najlepší priatel
Teraz mám dve naj. S jednou nás dala dokopy učka na základnej, keď sa rozhodla, že bude robiť v triede poriadky a všetkých rozsadí. No a nás dve posadila spolu. Asi preto, že sa jej zdalo, že sme rovnako tiché a bla bla...
A tá druhá je z rodiny. Je to segranka. Chodili sme spolu na strednú aj na výšku.
A tak.
Môj najlepší priateľ mužského rodu mi najprv fyzicky aj psychicky ublížil, a teraz je mojim priateľom. Tam asi platilo to, že z najväčších nepriateľov sa stávajú najlepší priatelia...neviem, prečo, ale je to tak
čo som myslel, že sú najlepší kamaráti, tak boli asi rok.. stále niekto iný... ale sú to stále len moja partia, ktorej sa nedá dôverovať... takže nemôžem nazvať ani všetkých spolu, ako najlepšiu partiu...
snaď konečne vypadnem zo školy, a nebudem na nich tak naviazaný