odkedy tam dávajú hentaké sračky, už to nepozerávam.... mala som rada také "normálne" animované rozprávky. čoho posledným náznakom je ten Phineas and Ferb ale ani to už nie je to, čo kedysi.
naparket, kouzelnici z wawerly som volakedy kukala, teraz uz nie, lebo su nejako nove casti a tie nekukam aj HM aj phineas a ferb aj rybičky sú fajn alebo aj Hodne stesti charlie..
mnoa? hovoris ako keby spravili nejaku zlu vec... pritom co dal svetu Disney Channel? Pridrbanu Hannu Montanu, pri com mi kazdou sekundou umrelo jedno IQ, potom nejakych dvoch debilkov ktori ak si wobec v zivote vrznu tak prisaham ze si ho strcim do mlinka na maso, a ani newem ci tam wobec nieco ine vysielaju... Disney Channel je fail!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
z tých novších môj NAJ
Otče náš, ktorý si na nebesiach, posväť...
ale disney už teraz velmi casto nekukavam
ja by som tie rozprávky pozerala stále, keby chodili nejaké dobré
mnoa? hovoris ako keby spravili nejaku zlu vec... pritom co dal svetu Disney Channel? Pridrbanu Hannu Montanu, pri com mi kazdou sekundou umrelo jedno IQ, potom nejakych dvoch debilkov ktori ak si wobec v zivote vrznu tak prisaham ze si ho strcim do mlinka na maso, a ani newem ci tam wobec nieco ine vysielaju... Disney Channel je fail!