z uvedených HIMYM (ale len s alternatívnym koncom a bez pár sérií), Dr. House a MASH, Scrubs, Gilmore Girls, That ´70s Show a najnovšie Orange is the New Black, už nech je jún!
a inak Peaky Blinders, True Detective, Homeland, The Wire, Suits, Boardwalk Empire, Game of Thrones, Dexter, Breaking Bad, Family Guy, MASH, That 70s Show, Two and half men, Band Of Brothers, IT Crowd, Black Books, Sherlock, House Of Cards
Game of Thrones je v tomto veľmi preceňovaný seriál, je zábavný ale u mňa nie je asi ani v top 5ke najlepších čo som videl.
Tomu kraľuje ten týpek čo varil meth, veľký odstup, potom ten pánko čo žerie ľudí a ten ujo čo si spísal zoznam všetkých zločincov, s ktorými kedy spolupracoval a teraz ich chytá
1.Breaking Bad je TOP
Arrow 1 a 2 seria super , bohuzial 3 je sracka
The Flash 1 seria je super tesim sa na finale a pravdepodobne crossover Arrow a The Flash
Supernatural moja srdcovka , chcem ale aby uz skoncil
GOT homo scena bola hnusna incest scena super serial je zabavny
The 100 1 seria skor pre deti ale super , 2 deria bol masaker a bol lepsi ako Arrow
TWD precenovany , alexandria je zatial ako 2 seria na farme cize nuda
spoiler Eugene odkusne vajcia chlapovy a Jessie skape
To nie je o tom sú ľudia ktorí dokážu skritizovať seriál aj ked patri medzi ich obľúbene seriály a taktiež sú ľudí ktorí ak keby videli prvotriednu sračku , aj tak t budu pokladať za super epizódu
Pred týždňom som počul ako scenárista hovori že nás čaká epická bitka Arrow vs Atom bola to max. najtrápnejšia bitka
A to nehovorím o vyjadreniach pred prestávkou vraj nás čaká mega zvrat ktorý bude lepši ako prebodnutie Olivera
@bitter
Ja tiež viem skritizovať aj obľúbený seriál napr. walking dead tam kde bol guvernér to bola úplna hovadina ale arrow je skrátka super každý jeden diel a ak sa ti na ňom nezdá niečo tak je to tvoja vec.
Arrow zaostáva kvalitou za seriálom The Flash a to rapidne
3x9 bola epizóda kde si scenáristi uvedomili že to ide do sračiek preto napísali scenár ktorý mi scenáristi voláme Rýchla smrť --- alebo WOW effect
WOW prebodli Olivera je to najlepší scenár , bohužiaľ prišla 3x10 a každý si uvedomil že nedokázali vyťažiť nič s ničoho a seriál išiel definitívne do sračiek
@bitter
Flash je tak isto super seriál u mňa po arrovovi na druhom mieste alebo možno aj na rovnako seriál vôbec nejde do sračiek práveže je to teraz strašne napínavé či sa oliver stane Ras Al Ghulom.
Oliver sa nestane Rashom , pretože seriál sa vola Arrow a aj keby tak by to bolo max na par dielov
A dôvod prečo chce Rash Olivera na jeho miesto , nie je prebodnutie omg ale to že to prebodnutie prežil a následne jeho správanie to je aj dôvod prečo nechce prenechať miesto Nysse
Každý kto pozerá Arrow s odstupom vie že seriál je momentálne trošku nuda , ženy tam iba plaču , ďalej hlúpe postavy Atom a Felicity ,40 odchod Digla s Arrow team a podobne nuda . nuda , nuda
Ako čerešnička na torte je to že Oliver vypil harmančekový čaj a prežil aj ked mu prebodli pluca, následne si scenáristi uvedomili svoj kokotizmus a snažili sa jazvu dať niekde inde
Tvoj pohlaď na seriál je amatérsky mal by si sa odosobniť a nemazať tomu seriál med popod fúz
@bitter
Veď to s tým prebodnutím prečo chce Ras Al Ghul olivera na jeho miesto som tak myslel. Hm a flash sa ti zdá reálnejší keď tam človek vyvolá cunami? Vôbec to nie je nuda je to super seriál a má strašne veľa možností na pokračovanie takže sa môžeme tešiť čo príde ďalej.
o serialoch potom, ted jen : @bitter "..a prežil aj ked mu prebodli pluca.." ale toto sa (zvačša) dá prežit, ne ? je to ovšem vlastne pneumotorax (ten sa aj vykonáva..)
(njhej a viem že si tušim lékár, /zdravotník, whatever ale..
» 9gag.com/gag/a7y8YDx... ked chces nieco dobre v telke, kukni si dokument co prave bezi - Going Clear: Scientology and the Prison of Belief. som presvedceny, ze by sa ti to pacilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
a najviac sa tesim na my mad fat diary dalsiu season
a inak Peaky Blinders, True Detective, Homeland, The Wire, Suits, Boardwalk Empire, Game of Thrones, Dexter, Breaking Bad, Family Guy, MASH, That 70s Show, Two and half men, Band Of Brothers, IT Crowd, Black Books, Sherlock, House Of Cards
Tomu kraľuje ten týpek čo varil meth, veľký odstup, potom ten pánko čo žerie ľudí a ten ujo čo si spísal zoznam všetkých zločincov, s ktorými kedy spolupracoval a teraz ich chytá
Arrow 1 a 2 seria super , bohuzial 3 je sracka
The Flash 1 seria je super tesim sa na finale a pravdepodobne crossover Arrow a The Flash
Supernatural moja srdcovka , chcem ale aby uz skoncil
GOT homo scena bola hnusna incest scena super serial je zabavny
The 100 1 seria skor pre deti ale super , 2 deria bol masaker a bol lepsi ako Arrow
TWD precenovany , alexandria je zatial ako 2 seria na farme cize nuda
spoiler Eugene odkusne vajcia chlapovy a Jessie skape
arrow je super každý jeden diel.
Ako myslíš každému sa páči niečo iné.
Pred týždňom som počul ako scenárista hovori že nás čaká epická bitka Arrow vs Atom bola to max. najtrápnejšia bitka
A to nehovorím o vyjadreniach pred prestávkou vraj nás čaká mega zvrat ktorý bude lepši ako prebodnutie Olivera
Kedysi i QAF.
Ja tiež viem skritizovať aj obľúbený seriál napr. walking dead tam kde bol guvernér to bola úplna hovadina ale arrow je skrátka super každý jeden diel a ak sa ti na ňom nezdá niečo tak je to tvoja vec.
3x9 bola epizóda kde si scenáristi uvedomili že to ide do sračiek preto napísali scenár ktorý mi scenáristi voláme Rýchla smrť --- alebo WOW effect
WOW prebodli Olivera je to najlepší scenár , bohužiaľ prišla 3x10 a každý si uvedomil že nedokázali vyťažiť nič s ničoho a seriál išiel definitívne do sračiek
Flash je tak isto super seriál u mňa po arrovovi na druhom mieste alebo možno aj na rovnako seriál vôbec nejde do sračiek práveže je to teraz strašne napínavé či sa oliver stane Ras Al Ghulom.
Ak si si nevšimol to prebodnutie Olivera nadväzuje na to prečo che dať Ras Al Ghul Olivera na jeho miesto.
A dôvod prečo chce Rash Olivera na jeho miesto , nie je prebodnutie omg ale to že to prebodnutie prežil a následne jeho správanie to je aj dôvod prečo nechce prenechať miesto Nysse
Každý kto pozerá Arrow s odstupom vie že seriál je momentálne trošku nuda , ženy tam iba plaču , ďalej hlúpe postavy Atom a Felicity ,40 odchod Digla s Arrow team a podobne nuda . nuda , nuda
Ako čerešnička na torte je to že Oliver vypil harmančekový čaj a prežil aj ked mu prebodli pluca, následne si scenáristi uvedomili svoj kokotizmus a snažili sa jazvu dať niekde inde
Tvoj pohlaď na seriál je amatérsky mal by si sa odosobniť a nemazať tomu seriál med popod fúz
Veď to s tým prebodnutím prečo chce Ras Al Ghul olivera na jeho miesto som tak myslel. Hm a flash sa ti zdá reálnejší keď tam človek vyvolá cunami? Vôbec to nie je nuda je to super seriál a má strašne veľa možností na pokračovanie takže sa môžeme tešiť čo príde ďalej.
@bitter "..a prežil aj ked mu prebodli pluca.." ale toto sa (zvačša) dá prežit, ne ? je to ovšem vlastne pneumotorax (ten sa aj vykonáva..)
(njhej a viem že si tušim lékár, /zdravotník, whatever ale..
následne ho hodili z utesu na ostré skaly kde bol niekoľko hodín v zime
naj bol gossip girl
Si si vedomý že v seriáloch o superhrdinoch musíš počítať s tým že to nebude celkom reálne?