Ahoojte ja a ešte 2 kamošky sme spolu chodili stále vonku vedeli sme všetko o sebe proste všetko super až dokým si jedna nenašla frajera a na nás sa vykašľala :/ keď ju zavoláme von jej sa nechce alebo je s ním alebo s kamošmi zo školy s nami vôbec nec
Skús nejakú online psychologickú poradňu. A človek sa vždy zmení, keď sa dostane do nejakého vážnejšieho vzťahu, dospeje a často krát stráca kamarátov, lebo je prakticky stále s polovicu
No tvoja kamaratka sa zmenila na riadnu kravu .....hm????Ale nestresuj casom pochopi aka je hlupa a mozno sa vrati ...a MOZNO to bude tak ako bolo pretym..co si nemyslim ale stat sa moze..
povedz to jej a nie cudzím ľuďom na fóre. nepomôže ti plakať keď jej o tom nepovieš, ako ti je to ľúto. ja som kvôli vzťahu tiež stratila veľa kamarátok, ale proste v tom momente to pre mňa bolo dôležitejšie. musíš pochopiť aj ty ju, až si niekoho tiež nájdeš, budeš tomu rozumieť, prečo s vami už toľko veľa času netrávi
Jasné ja tomu chápem že keď má priateľa nebude s nami tak ako kedysi ale vôbec a keď ju zavoláme von jej sa nechce nikde, bolí ju hlava alebo niečo ani na zábavy ani nikde nechce ísť
Je proste zalubena to je normalne. A ludia sa preca kazdy dnom menia a menia. A podla mna sa snou skus o tom porozpravat povedat jej ako to citis a tak. Lepsie je jej to povedat porozpravat sa o tom ako keby si to mala dusti v sebe
áno to je dosť možné ale s jej bývalou spolužiačkou sa tiež akosi veľmi zblížila takže boh vie či za nami alebo za ňou ale mi sme v tom istom meste ona nie tak dúfam že to bude chápať.
ja som to zažila už niekoľkokrát, zo začiatku mi to tiež bývalo dosť ľúto. ale tak zvykneš si, treba tolerovať, že kus času musí teraz venovať aj frajerovi, aj keď nie je fér, že na vás takto kašle. možno keby si aj ty nájdeš frajera, tak spravíš to isté a ani si to neuvedomíš. ona za to v podstate ani nemôže, vzťah človeka zmení, hlavne dievča v takom veku..
ááno máš pravdu ,ale ja keď som mala priateľa tak som sa snažila nájsť si čas aj na nich aj na priateľa pretože mi na nich veľmi záleží.Dúfam že sa to nejako vyrieši
tak to býva... keď si nájdeš partnera ty... a bude ti s ním ozaj dobre, bude to tvoj najlepší kamarát, zrazu tých starých kamarátov už nejak nebudeš potrebovať... ono to tak v živote chodí... postupne sa všetci popárujú.. rastieme... dospievame
rovnake ao predtym to uz nebude, hoci by uz vo vztahu nebola, nevratite sa spolu do minulosti...ludia sa menia casom, skusenostami a ked si aj vy dve najdete priatelov, uvedomite si, ze spolu travite este menej casu a ze sa to zase zmenilo..aj vy aj vas vztah...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja som kvôli vzťahu stratila nie jednu kamošku.
a neboj sa...treba na to čas,prípadne jej povedzte čo si o tom myslíte a porozprávajte sa o tom
lebo s chalanom sa rozíde, poháda sa s ním, za kým pojde?
dajte tomu čas a uvidíte, čo sa stane možno sa ešte spojíte a možno si zvyknete, že dokážete fungovať i bez tej kamošky...