Čital som všetky okrem muchy a mucholapky. Najviac sa mi pačilo asi Popol všetkych zarovna alebo Červeny kapitan, ale ten mal dost blby koniec. Knihy Dominika Dána su uplne genialne, a pise o veciach, ktore mozeme spozorovat v svojom okoli, ked sa nad tym zamyslime.
podľa mňa Dominik Dán píše absolútne geniálne. predtým, ako som prečítala prvú jeho knihu, ma absolútne niečo takéto nebavilo, ale potom som si kúpila ďalšiu a ďalšiu a zistila som, že on píše fakt o niečom, čo sa deje a niekedy sa človek pozastavuje, že to existuje..
konkrétne mňa fascinovala Mucha.. na konci je dosť zásadný zvrat, ktorý sa mi páčil a sú tam opísané zaujímavé dveci aj z nepreskúmaných oblastí.
Označila som Cela číslo 17, tá bola podľa mňa super, aj keď som nečítala všetky jeho knihy. červeného kapitána som vôbec nepochopila, zdalo sa mi, že tam bolo príliš veľa faktov, proste nejak som sa zamotala a už som nechápala, o čo tam ide. Začala som čítať Beštiu, ale po pár stranách som to vzdala, bolo to na mňa príliš.. neviem, drsné. Ostatné knihy som sa potom neodvážila chytiť do rúk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
konkrétne mňa fascinovala Mucha.. na konci je dosť zásadný zvrat, ktorý sa mi páčil a sú tam opísané zaujímavé dveci aj z nepreskúmaných oblastí.