Edgar Allan Poe - Dobrodruzstva Arthura Gordona Pyma
Ak ta zaujima oklutizmus,tak je super kniha Oklutismus od A po Z hoci je po cesky Aj knihy od Dana Browna su fajn a par knih co mam hoci nie priamo od Tolkiena,ale je to o jeho dielach myslim,ze taky suhrn Pana prstenov,Silmalrillion a Hobita myslim vola sa to Elfove,hobiti,trpaslici a myty. A tiez kniha v Hlubinach Loch ness sa mi pacila
Tomáš Tomášových -Ako ďaleko je do Šanghaja po jej prečítaní pochopíš zmysel života a možno sa v ňom úplne utopíš ...budeš analyzovať zmysel života ...lepšiu knihu som nikdy nečítala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale po rokoch i také Kto chytá v žite, alebo Krv a sneh. Alebo Kingova Temná veža.
@matus123 ...knihu o cintoríne(CD) mam doma
Ak ta zaujima oklutizmus,tak je super kniha Oklutismus od A po Z hoci je po cesky Aj knihy od Dana Browna su fajn a par knih co mam hoci nie priamo od Tolkiena,ale je to o jeho dielach myslim,ze taky suhrn Pana prstenov,Silmalrillion a Hobita myslim vola sa to Elfove,hobiti,trpaslici a myty. A tiez kniha v Hlubinach Loch ness sa mi pacila
..kvak..
Dostal som od @kachie k narodeninám, aj s venovaním od Braňka