Hangover, Ugly Truth, Scary Movie 3 ("Psi se chovají čudně...")
A mne sa náhodou veľmi páčila aj Bee Movie, malo to taký krásny inteligentný humor (Príde komár dnu ako právnik, krava sa čuduje prečo to a komár: "Ja som bol vždy krvilačný parazit, ale teraz mám už aj kufrík!" -> to ma dostalo
urcite hura do basy a potom Nekecaj a padluj ale v cestine je to sila v slovencine na nic a Rrrrrrrrrrr ties skvele to hej............za mrezami, Yes men a neviem teras si nejak na vic nespomeniem
máte pravdu, Hangover som videla už tisíckrát a furt sa mi lúbi a teraz som si pozrela Hot Tube Time Machine a ozaj mi to pripomína Hangover, ale aj tak sranda
takze urcite prci prci prcicky (vsetky casti), scary movie (tiez vsetky casti), hura do basy, zombieland, mejdan v las vegas, hele kamo kde mam faro, navrh atd... teraz ma ich vela nenapada DD ale tieto si urcite kuknite!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
akože, "deka početí" nemala chybu
Hot tub Time machine
Bezva vejška
Noc v muzeu 2
V koži Johna Malkovicha
Hlava nad vodou
mňa naposledy pobavil film Juno
ale diky za nápady, lebo už nemám čo kukať
ale mne sa rátalo keď ten vták uniesol to hafana a ona ho chcela vymeniť za mobil
A mne sa náhodou veľmi páčila aj Bee Movie, malo to taký krásny inteligentný humor (Príde komár dnu ako právnik, krava sa čuduje prečo to a komár: "Ja som bol vždy krvilačný parazit, ale teraz mám už aj kufrík!" -> to ma dostalo
ale naj je i tak Marečku,podejte mi pero
z hladiska komedii nie su filmy prilis kvalitne, vzhladom na to, ze ako celovecerne filmy potrebuju mat nejaku dlzku, byvaju dlhe chvile nudne..
Ak chceš vyslovene film...hmmm...ja som sa smiala aj pri Hosteli ale to asi nieje to čo si myslela.
Ak si nevidela tak určite si pozri Život Bryana, Annie Hall alebo Whatever Works
Šialené rande ,, to je pecka