AC3, Dishonored, Borderlands 2, GW2 [suverenne naj MMORPG], BF3, mozno MW 3 [ak vezmeme, ze to berieme ako hru a nie ako seriu], Darksiders 2 je udajne fajn, cakam na Black Ops II a som zvedavy co prinesie... Podla toho co hladas, ale podla vsetkeho je Dishonored fakticky jedna z top hier tohto roku.
Ale ked tak hovoris, pozeral som ci uz je na Torrentoch a opat raz sa Skidrow cinil Je to jediny clovek, ktory je schopny dat novu hru na net 6 dni pred releasom
@patricino Neviem na akom engine stoji Black Ops II a ak bude moznost ovladania Vehiclov a fajn pribeh mozno ano, no ja by som skor isiel do overenych a lacnejsich veci... GW2, Dishonored ci Origos Skyrim s DLC
@patricino Uprimne CS ma zo vsetkych hier bralo najmenej... A GO nesplnilo vela mojich ocakavani... 4 relativne rychlo obohratelne mody. Na 1.6 po case aspon W3 ci surf, no tu to tak zatial nevyzera... Ziadne CTF, base building nic
Napr. Wolffenstein Enemy Teritory [o ktorom vie minimum ludi] ma bralo omnoho viac
Inak nove CS mi miestami pripomina COD, dokonca aj MoH sa neda porovnat s prvymi hrami a tiez pripomina COD. Este ARMA 3 mozno prinesie nieco nove
@sob3k ako jasne pokiaľ by som už dlhé roky nerobil admina tak isto by som CSko nehral ani ja žiaľ mne komp potiahne len 1.6... nane love na new zostavu ale ak by sa našli automaticky idem na CS:S ten sa mi páči aj po hráteľnej stránke a čo sa týka GO tak pre mňa osobne nič moc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@baja199614 Are you fcking kidding me?
Diablo ma osobne neoslovilo. Uvidime kedy vyjde DOTA 2, este moze zamiesat karty... Uprimne? Urcite som na vela veci zabudol ale tak co ma napadlo
@jednozna čne borderlands2 a assasins creed 3
Release date(s) PlayStation 3
Xbox 360
Microsoft Windows
November 13, 2012[4][5][6]
Wii U
NA November 18, 2012
EU November 30, 2012
AUS November 30, 2012[7]
JP December 20, 2012[8]
Ale ked tak hovoris, pozeral som ci uz je na Torrentoch a opat raz sa Skidrow cinil Je to jediny clovek, ktory je schopny dat novu hru na net 6 dni pred releasom
Napr. Wolffenstein Enemy Teritory [o ktorom vie minimum ludi] ma bralo omnoho viac
Inak nove CS mi miestami pripomina COD, dokonca aj MoH sa neda porovnat s prvymi hrami a tiez pripomina COD. Este ARMA 3 mozno prinesie nieco nove