ano musim suhlasit medzi tohtorocnymi suchymi vianocnymi reklamami je tato zatial najlepsia ale aj tak nic nema na minulorocne vianoce salala uvidime este co prinesie ORANGE
Ako nehnevajte sa, ale čo je veľa to je veľa. Toto T-Mobile prehnalo.
Dať tú istú reklamu behom hodiny štyri krát? Nehovoriac o tom, že dnes som kôli nej prepol z Markízy na Jojku a na Jojke šla úplne presne v tej istej chvíli.
Toto nieje možné a reklamným agentúram spolu s T-Mobilom jebe...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Ohladne T-mobile reklamy - asi su aj lepsie, ale vzdy mi urobi radost - to je pravda .
A @20 Heineken ma vobec az tak nebavi.
Ak ide o moju extremne oblubenu, tak rozhodne tato (A ESTE V TEJ POLSTINE uz naozaj nema chybu :
len to je chyba, že už ju dávajú v októbri a že stále ale inak veľmi sa mi lúbi
inak az na tretikrat som si uvedomil, ze za tou Kikou je ta nasrata teta asi jej mama D
@20 zboznujem tu reklamu to sa proste nedá pri nej nesmiat
Dať tú istú reklamu behom hodiny štyri krát? Nehovoriac o tom, že dnes som kôli nej prepol z Markízy na Jojku a na Jojke šla úplne presne v tej istej chvíli.
Toto nieje možné a reklamným agentúram spolu s T-Mobilom jebe...
Keď som to náhodou zočil v telke, tak ma z toho takmer trafil šľak ...
T-mobile sa zasa raz predviedol ... Aspoň je na čo frflať ... Úbohá debilina
Dobre, že mám od telky väčšinu času pomerne ďaleko ...
A inak tie ostatné v diskusii sú podarené, zvlášť ten Heineken a Zelmer patria k tým, ktoré normálne potešia a pobavia ...
ale preco to nemoze byt Radka a Mato? =D=D=D=D=D by som sa uz od telky neodtrhla=P=P =D=D
,,Ahoj Raduš, ..." =D juj =D=D=D=D
A ja ako nejaký cvižná pes zakaždým pribehnem,a ked zbadam tú reklamu..
Ale mám ju rada
môj typ je táto , milujem reklamy s nápadmi