Chcel by som ist studovat informatiku a neviem kam. V jednom članku som čítal že najziadanejsi absolventi su zo STUBA - FIIT a v inom som cital ze najlepsia je STUBA - FEI a že FIIT je najslabsia z informatiky.
Poradte mi. (Hlasujte za najlepsiu a nie kam chcete ist vy)
tak ti poviem asi, FIIT je dost imba, FEI v BA tiez je dost imba, ale tam ti budu na tej skole len zle robi, hlavne aplikovanu informu ak chces sa ucit ( 3 roky studia ma o tom jasne presvedcili ) takze ja radsej prestupujem do ziliny, kde ta nebudu vyjebavat na neodbornych predmetoch..
TUKE FEI je uplne katastrofalna skola, mam pocit, ze tam vystuduje aj retardovany clovek, ci ti to nieco da, o tom pochybujem,.. zilina ma vraj slusne preferencie, a rozdiel medzi zamestnaniami ak mas ing zo ZA ci BA som nevidel, myslim, ze STU BA uz nie je taka prestiz ( aj ked FEI ako fakulta skoncila velmi vysoko )
@lukazman spolubyvajuci tam studoval a odisiel paradoxne nie preto, ze by to tam nedaval videl si napriklad umiestnenie skol resp. fakult v rebricku podla preferencii ? akoze papier je jedna vec, ale ked mi kamos o tej skole rozpraval, ze by sa radsej obesil ako tam studovat ( jednak ma to blizko domov a doma nechcel byt a jednak ta skola fakt suxuje podla vsetkeho )
@vychodnare to sa idete za skolu bit, lebo ste odtial ? proste vela ludi mi hovorilo, ze to tam nie je dobre a studovali tam ( vela = asi 5 ludi mno ) mne to staci, nakolko ich poznam a ich nazory si vazim, hlavne co sa takychto veci tyka..
ak ste si nevsimli picoval som aj na blavu a tam som studoval 3 roky, ale ako kazdy vidi to co chce
a inak hej, v brne je tiez dobra skola, nerobia ti tam zle a par ludi sa mi zdoverilo, ze na svk by nechceli ani studovat ked to tam skusili
@daddy hovorí že to je ťažké a strašne vela ludí vyletelo len po prvom semestri. On je velký biflos takže jemu to ide dobre ... a inak škola sa mu moc lúbi a je velmi spokojný že išiel tam aj ked ho zobrali aj do blavy na UK a ešte nevem kde ..... takže ak chces vedet viac chod na stránku VUT tam sú aj štatistiky úspešnosti študentov z informatiky (velmi úspešný )
tiež som počul ze ta masarykova je super ale bojim sa ze by ma tam neprijali...som sice dobry z matiky (nikdy sa ju neucim a zvladam ju uplne super) a mám aj dobre logické myslenie ale obavam sa ze to nestaci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Poradte mi. (Hlasujte za najlepsiu a nie kam chcete ist vy)
TUKE FEI je uplne katastrofalna skola, mam pocit, ze tam vystuduje aj retardovany clovek, ci ti to nieco da, o tom pochybujem,.. zilina ma vraj slusne preferencie, a rozdiel medzi zamestnaniami ak mas ing zo ZA ci BA som nevidel, myslim, ze STU BA uz nie je taka prestiz ( aj ked FEI ako fakulta skoncila velmi vysoko )
ak ste si nevsimli picoval som aj na blavu a tam som studoval 3 roky, ale ako kazdy vidi to co chce
a inak hej, v brne je tiez dobra skola, nerobia ti tam zle a par ludi sa mi zdoverilo, ze na svk by nechceli ani studovat ked to tam skusili
obavas sa, ze to nestaci... co by si chcel? FI MUNI Je dobra skola a co viem, tak nie je ani zbytocne narocna.
PS. nemas co stratit... Prihlasiek si mozes dat kolko chces. Otazka je, ci by Ta nestvalo, keby si to neskusil
tym uplne super myslim na pisomke
no ved ja to chcem skusit ale kukni toto » www.muni.cz/tsp/numericke...
na primackach je numericke symbolicke analitycke myslenie a neviem co este....
Komenskeho Informatika je fajn, taky nenarocny uvod do celej computer science. Aplikovovanu tam neries ale cista je vazne fajn...
pokial sa neorientujes na HW veci, tak FMFI ako aj MUNI je fajn...