Toto nemoze byt najlepsie forum. Pretoze za prve, toto je len tema vo fore a za druhe, najlepsiu diskusiu, teda temu si uz zalozila tu: » www.birdz.sk/forum/forum.php...
Kolko najlepsich diskusii, teda tem planujes este zalozit?
Vzhladom na vek zakladatelky poprosim aby ste sa zdrzali akychkolvek "odjebovacnych a vyjebovacnych" komentarov.
neviem co napisat na toto,hmm ja fakticky neviem co sem mam napisat... nemam napisat odjebovany komentar ? hmm ale tak co sem napisat ked nemozem napisat odjebovacny komentar hmm fuuha tak to je teda dilema ehm ehm no tak ja sem nieco ale napisat musim ale co kua sem mam napisat ked to nema byt odjebovacny komentar hmm tak sem radcsej nenapisem nic... ha!
Seina, vzhladom na jej vek to zo srandy zrejme nebolo. Ale pozri sa na to takto, my v jej veku sme o takychto strankach este ani nevedeli, zrejme ani nexistovali, kedze pred 7 rokmi sa internet na Slovensku este len rozvijal.
No tak moja, aké bolo to vysvečko? Ak sa budeš dobre učiť, dostanes na strednú školu, potom na vysokú a potom budeš mať viac námetov na príspevky. Ináč ja som mala celkom v pohode vysvečko, niekedy dávnejšie, xixi. Tak sa pochváľ, no tak. A kde by si chcela ísť, na akú školu? Napíš, poradíme...
Vlastne, by bolo celkom fajn keby neboli vymysleli net...nemusela by som cely den pocuvat ako brata nadava na daky vyssi lvl co ho zabil A po druhe by som nemusela citat podobne veci Heh, no ja som sa vlastne mala narodit tak 200 rokov pozadu, tam by som zapadla, bez techniky,bojovala by som za prava zie... fajn uz off topic, z nudy, co uz, tak mi odpustite
no som tu nova ako urcite pochopite za chvilu a mam problem s tym, ze neviem ako dat fotku, necem byt bez foto, takze ako dam fotku k nicku?? dakujem za radu, bo nece sa mi tu dakde hladat ze kde to je, lebo urcite to nekde je napisane, ale nemam na to nervy....dik moooc
looooooll.....ty kkssss... ..toto je jaka picovina??velmi neverim ze niekto ti zobral heslo..ale ked je tak,neva.....ale riadny trapas!!len smola ze pocuvas pridrbanych Tokio hotel.....fuj....
Karcoolka96 a ako asi zistil niekto twoje heslo? Keby sa aj dostane k databaze tak predpokladam ze heslu su sifrowane, tak jedine ze si mu ho sama dala (pouzil social engeneering), alebo odchytil twoju session a bud spoofol twoju IP adresu, alebo sedi za rownakym routerom ako ty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Kolko najlepsich diskusii, teda tem planujes este zalozit?
Vzhladom na vek zakladatelky poprosim aby ste sa zdrzali akychkolvek "odjebovacnych a vyjebovacnych" komentarov.
Vlastne, by bolo celkom fajn keby neboli vymysleli net...nemusela by som cely den pocuvat ako brata nadava na daky vyssi lvl co ho zabil A po druhe by som nemusela citat podobne veci Heh, no ja som sa vlastne mala narodit tak 200 rokov pozadu, tam by som zapadla, bez techniky,bojovala by som za prava zie... fajn uz off topic, z nudy, co uz, tak mi odpustite
NNNNNNEEECCCCCCCHHHHHHHH SAA TEN KRETEN PRIZNA!!
najprv zistit moje heslo a potom ma tak to strapnit ja som tu miestnost nezalozila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!