Prosím nie gymnáziá.. na tú tému by ma zaujímalo či neviete ktoré bilingválne GYMO je v BA najlahšie áno presne tak najlahšie Prosím vás nech sem nepíšete stavebné a umelecké školy Díky
tebe by mali zakázať sa učiť cudzie jazyky, aby si skysla tu na Slovensku, kriste načo ideš študovať niečo na čo nemáš a ťa nebaví a vlastne to ani študovať nechceš, lebo si lenivá sa vôbec učiť.
PROSTE WUT.
@samarakikus
no okej, nič z toho sa nedá poprieť . Ale varujem ťa, že ak by si sa rozhodla ísť tam, tak po pár mesiacoch budeš mať chuť spáchať samovraždu z niektorých profesorov . A rozhodne nechoď na bilingvál! Preboha, zachráň sa! Tí lektori sú... fúúú. Tento rok otvárajú ešte nový bilingválny odbor zasa, takže už celé zle. Tento rok zrušili jeden slovenský odbor, budúci rok zaniká Ďalší, takže už to bude len čisto bilingválna škola asi. Bude to zaujímavé.
@samarakikus okej, tak poď ku nám . Ja som šťastný, že tento rok dostanem maturitné vysvedčenie (teda ak ho dostanem) a... fúúú. budem proste šťastný a vďačný, že to je za mnou.
@samarakikus nie je to až taká nuda . Riešia sa tam zaujímavé veci. A funguje tam jedna veľká kolektívna myseľ - všetci si sťažujú na všetko, máš tam taký pocit rodiny.
einsteinova je najlahsia, presli nou take stratene existencie, ze dovi ale je to ruske bilingvalne, no neviem ci to chces. v rustine sa neskor ucis fyziku a matiku a UKU, ja, co som antitalent na mat-fyz som ju uspesne vystudovala, takze odporucam. pokial si vsak dusa slobodomyselna s vlastnym nazorom, co asi nie, kedze o vedomosti nemas zaujem v akejkolvek forme, budes mat mierne problemy s ucitelskym zborom a tak celkovo. ale inac, da sa zabavit
@samarakikus vies co je zakladom bilingválnych, teda patrocnych strednych skol? ze prvy rocnik sa castokrat oznacuje aj ako NULTY, pretoze je venovany cisto zakladom jazyka. na einsteinovej mas v prvom rocniku 20 hodin rustiny do tyzdna, tato intenzivna vyucba cudzieho jazyka je podporovana roznymi kulturnymi podujatiami, besedami s rusmi ci rusky hovoriacich a na konci skolskeho roka ide cela trieda na mesacnu staz do ruska, do moskvy, kde prebieha okrem ineho aj vyucovanie na puskinovej univerzite.
Co tymto chcel basnik povedat?
ze nepotrebujes vediet po rusky.
Ale ty by si sa snad mohla vybrat nejake remeslo a to sa naucit, vedomosti a usudky nie su tvojou silnou strankou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
no a najľahšie anglické gymko bude asi Pankúchova
@ssnehulienka vidíš? o tomto som hovoril. To je tak smutný jav.
PROSTE WUT.
no okej, nič z toho sa nedá poprieť . Ale varujem ťa, že ak by si sa rozhodla ísť tam, tak po pár mesiacoch budeš mať chuť spáchať samovraždu z niektorých profesorov . A rozhodne nechoď na bilingvál! Preboha, zachráň sa! Tí lektori sú... fúúú. Tento rok otvárajú ešte nový bilingválny odbor zasa, takže už celé zle. Tento rok zrušili jeden slovenský odbor, budúci rok zaniká Ďalší, takže už to bude len čisto bilingválna škola asi. Bude to zaujímavé.
@samarakikus ty si vedma?
ouch, tak potom nejaký ľahší gympel podľa mňa tá pankúchova by ti aj sadla
@bcmuro mimo čoho ?
Co tymto chcel basnik povedat?
ze nepotrebujes vediet po rusky.
Ale ty by si sa snad mohla vybrat nejake remeslo a to sa naucit, vedomosti a usudky nie su tvojou silnou strankou.
@abigails počula som o tom už niečo