na Slovensku to je jedno úplne, či súkromná alebo univerzita. to vyjde na jedno aj keď väčšina chce nahovoriť opak, ale už aj väčšina známych sa začína dívať už na to podobne. na VŠ nezaleží, ale záleží na vlastnostiach a zazemí jednotlivca.
vam dobre kuruje z tych skol .. kazdy den to iste ... serte na to .. skola ti da diplom a ta jebne na ulicu a tam ukazes co v tebe je .. nasa krajina je nerozvinuta sa tu neda zamestnat s nicim .. okrem skol technickeho zamerania lebo taky je u nas priemysel automobilky atd. aj to uz problem lebo kazdy rok konci viac a viac absolventov na taku malu krajinu je to moc .. a este medicina .. aj to low plat ..vsetci idu do zahranicia ..a ku nam ukrajinici , IT, .. a ine odbory tu nemaju taky rozvoj ako v zahranici .. su nedocene .. len skoly ryzuju .. slovensko najvzdelanejsi stat .. kazdy titul ..
Ja som chcel ist na Oxford .. ale chcel ma aj Cambridge a Yale, ale potom prisiel Hagrid a vykopol mi dvere a ma vzal do Rokfortu .. tak si vravim jbmnt budem carodejnik DDDDDDDDD smiley: ... nwm co z toho mate ze tu pisete dookola stale kto na aku skolu chodi a ide uz mi to pride trapnee ... zivot neni skola (sam chodim na vs a nebasnim o tom dookola a ani ma nezaujima kto kam chodi ... nic to o cloveku nehovori, ale vy si podla toho robite obraz o cloveku )
@enemy11
sak azda to nie je nasa hanba ze sa daco pytame, ty si tiez isto riesil ked si bol stvrtak kam ist, aspon ja si myslim ze to je dolezite si to premysliet lebo lebo vyska ti urcuje povecine pripadov co z teba bude dalsich 25 rokov.. a aby som bol bol tuctovy - ja som si dal STU chemicke inzinierstvo som zvedavy
@ponc1k dobre ale nebudem sa pytat tu pol naroda na to kam mam ist nie ? wtf ... sa spytam rodiny alebo niekoho kto tomu rozumie a vidi do toho .. a ne tu mi neaky Fake Gandalf bude tlacit kaleraby do hlavy co ani nedokoncil zakladnu skolsku dochadzku. no gratulujem tesime sa s tebou cely Birdz ..
@narazuvzdornaa
a co inzeraty? si myslis ze niekde chcu niekoho kto ma sice vysoku, ale jebal nato flakal ju ? preto sa hovori ze vela vysokoskolakov nema uplatniene, lebo ich je mozno vela a preto sa musis snazit a zabrat na vyske, a byt v tom dobry
STU alebo TUKE, asi tieto, no popravde netusim, moze to byt aj Komenskeho alebo kludne aj UVLF v KE, jedna z tychto urcite, to by bola hanba keby som netrafil ani jeden zo styroch pokusov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale na prvom mieste by bola urcite STU
sak azda to nie je nasa hanba ze sa daco pytame, ty si tiez isto riesil ked si bol stvrtak kam ist, aspon ja si myslim ze to je dolezite si to premysliet lebo lebo vyska ti urcuje povecine pripadov co z teba bude dalsich 25 rokov.. a aby som bol bol tuctovy - ja som si dal STU chemicke inzinierstvo som zvedavy
a co inzeraty? si myslis ze niekde chcu niekoho kto ma sice vysoku, ale jebal nato flakal ju ? preto sa hovori ze vela vysokoskolakov nema uplatniene, lebo ich je mozno vela a preto sa musis snazit a zabrat na vyske, a byt v tom dobry