Sedí malý chlapec v parku na lavičce a škrtá zápalkami.
Jde kolem děda a pohoršeně říká:
,,Copak tobě nikdo neřekl, že zápalky nepatří dětem do rukou? Že si s nimi nesmíš hrát?“
,,Já si s nima nehraju. Já si jen potřebuju zapálit cigaretu!“:d
Z celého súmraku mám rád iba Alice.. aj vo filme aj v knihe dobrý pocit mám z nej a vždy keď bolo vo filme niečo s ňou alebo v knihe to ma bavilo najvíc a keď nadhadzovala aký style mala
vsetci co sem pisete a nelubi sa vam to tu tak vam poviem len jedno...CHODTE DO PYCE!!se omnoho trapnejsi ako my lebo naco sem pisete ked nam nemate co normalne k tomu povedat????p..jebte si tvare dementi!!!!AHOY!a mimochodom je moja vec co si sem dam za anketu......
presneee na vase "brepty" tu nikto neni zvedavy tak sa laaaaskavo kludnite lebo z 5 miliard ludi sa Twilight paci AZ 4 miliardam takze to ma asi nieco do seba a nie sme divny MY ale ti co si to o nas myslia ROZUMENOOOOOO???? @6nikky6 mimochodom mne sa najviac paci Leah Clearwaterova (ta v 1. filme neni, je az v 2., 3., a 4. knihe)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
aaa Alice je úžasná
@1 jacob je najhrosi z nich..
a pridavam sa k vacsine - ako dlho este ?!
Jde kolem děda a pohoršeně říká:
,,Copak tobě nikdo neřekl, že zápalky nepatří dětem do rukou? Že si s nimi nesmíš hrát?“
,,Já si s nima nehraju. Já si jen potřebuju zapálit cigaretu!“:d
a potom Bella(v knihe bola uplne peckova, vo filme tiez pohodka,sice trochu slbasie)
a potom Edward (kniha-genialny,film-priemerny)
@6nikky6 mimochodom mne sa najviac paci Leah Clearwaterova (ta v 1. filme neni, je az v 2., 3., a 4. knihe)