Tie dnešné nestoja za nič... Už to nie je tá kreslená klasika, nič proti Hortonovi a spol. ale.. Pre mňa bola najokúzľujúcejšia rozprávka Posledný jednorožec... A vaša? A necháte svoje deti v budúcnosti čumieť na JETIX alebo im pustíte tie ozajstné roz
aaaano veveričiak riško a VERONIKO MILE DITE na tu si spominate asi malokto..a mala som rada deduska vecernicka hlavne tu zvucku ked som bola uplne mala pozerala som len zvucku a na rozpravku som srala
ked som bola mala nutila som rodicov citat mi vzdy tu istu rozpravkz- tri prasiatka z disneyho knihy, az som ju vedela naspamet a rozpravala ju s nimi vdaka nej som sa asi anucila citat uz v skolke.
@25 to mne babka keď rozprávala (chúďa) každý večer to isté, červenú čiapočku, a furt som jej skákala do reči a rozprávala som si to sama a samozrejme som pomenila celý obsah, napr. že karkulka doniesla babičke pivko...
Posledný jednorožec je krásny a tiež klasika snehulienka, popoluška, dumbo, lienka krasolienka (na tu pesničku som vždy poskakovala po byte, tancovala a spievala) a mnoho mnoho iných...
ale tiež mam rada aj česke hrané, milujem Princeznú ze mlejna 1 a tiež Šmankote babičko čaruj atď.
a z tých čo mi mamina rozprávala to bola Zlatovláska (keď som ju naposledy rozprávala kamarátkynej dcére, tak ma jej matka stále prerušovala zbytočnými otázkami typu: a čím Janko zahasil to mravenisko v lese? Ošťal ho? alebo Keď tak dlho cestoval, aj si to spravil? a To mi nehovor, že si to ani raz nespravil... chúďa dieťa, ešte šťastie, že vtedy ešte nerozumela a nerozprávala )
@28 to je teda maminka na Šmankote babičko si pamätám, to bolo super! To je taká škoda, že všetky tie rozprávky nahradili tie bezduché seriály o ničom a o hovne.......
ešte som zabudla na druhú časť otázky odpovedať, možno by som ich nechala ale nie tak často...a nie na všetko, ale napríklad taký phineas a pherb su dobrí, majú tam pekné pesničky, alebo náhradníci tí sú aj pouční
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
pikacuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
A este Krajina davnych vekov.
A mnoho dalsich.
Aj Posledny jednorozec bol nadherny.
ale tiež mam rada aj česke hrané, milujem Princeznú ze mlejna 1 a tiež Šmankote babičko čaruj atď.
a z tých čo mi mamina rozprávala to bola Zlatovláska (keď som ju naposledy rozprávala kamarátkynej dcére, tak ma jej matka stále prerušovala zbytočnými otázkami typu: a čím Janko zahasil to mravenisko v lese? Ošťal ho? alebo Keď tak dlho cestoval, aj si to spravil? a To mi nehovor, že si to ani raz nespravil... chúďa dieťa, ešte šťastie, že vtedy ešte nerozumela a nerozprávala )